Vezir Parmağı

İsmail S.
İsmail S.

27 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül yine teknik olarak özenli ve güzel bir film yapmış espiriler bence eski türk sinemasındaki gibi çok güzeller, amerikan özentisi türk komedi filmlerinden uzak düşündüren espiriler var, çalgı çengiden daha fazla güldüm bu filmde, politik düşünmeden film gözüyle izlerseniz güzel bir film sıkıcı sahne yok bence ancak filmin sonu çok basit kalmış daha iyi olabilirdi. film ne osmanlıyı ne politik bir düşünceyi anlatıyor. güzel bir film olmuş.
Rüzgar Deniz Y.
Rüzgar Deniz Y.

27 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Düşünmeden izlenecek bir film.
Tebrikler Mahsun Kırmızıgül ve ekibi, güzel bir film olmuş
Tüm eleştirilere rağmen mükemmel bir kahkaha tulfanı vardı salonda.
Suna S.
Suna S.

28 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Dev kadrosu ile çok başarılı bir film olmuş. Gayet güzel eğlendik ve keyif aldık arkadaşımla izlerken. Argo tarzı küfürlü bir film degil konusu sex olabilir ama küfür geçmiyor bir bayan olarak konuda bayanlarinda isteklerini dile getirmis bence Gayet başarılı olmuş......
Emre D.
Emre D.

21 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Saçma sapan yorumlara aldanmayın. Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat başta olmak üzere tüm oyuncular açıklama yaptı. Film Osmanlı yı ele almıyor. Tamamen kurgu. Ayrıca filmde 50 tane oyuncu var ve siz hepsine PKK ya destek veriyor diyemezsiniz.
Mehmet K.
Mehmet K.

5 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Sanat değeri sıfır bir film. Sakın para vermeyin. Kırmızıgül'ün oyunculuk ve yönetmenlik başarısı ortada.
maksimus01
maksimus01

29 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Yarı müzikal havasında geçen çok eğlenceli,güzel bir film. Tarihe dayandırmak yanlış olur, ecdadımızı aşağılıyor eleştrileri de komik, lakin Osmanlının sonunu kötü yönetim, din temelli devlet yapısı, rüşvet padişahların (çöküş döneminde) hatun düşkünlükleri, getirmiştir. Bunlara inceden ve esprili göndermeleri hakaret olarak algılamak biraz komik.
Cengizz D.
Cengizz D.

29 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Gereksiz bir film dün izledim tv de yayinlasalardi izleme gereği duymuyacagim filmi para vererek izledim yazıklar olsun bana
Sevil Aslankaya
Sevil Aslankaya

29 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Korkunc kotu bir flim olmus... Savas zamani atalarimiz neyin derdinde..bunlar neyin derdinde... Konuyla zaman baglantisi cok yanlis..kotu bir flim
Levent Ö.
Levent Ö.

31 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül bu filmi ile kendini aşarak, içerikli bir komedi filmini de başarı ile çekebildiğini ispatlamış.
Kim ne derse desin siz siz olun bu filmi mutlaka izleyin.
firatdemir
firatdemir

27 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Yazıklar olsun !!! Kocasını , evladını bu topraklara şehit veren annelere karşı yapılan bu terbiyesizlik affedilir gibi değildir. Tüm dini ve örfi değerlerin ayaklar altına alındığı bu rezil bir filmi yapan şahsa sormak isterim.
Böyle bir film yaparak neyin öcünü aldın !!!! ?
Benim ve milletin gözünde koca bir sıfırsın artık.
VOLKAN A.
VOLKAN A.

31 Ocak 2017 tarihinde eklendi
benım hayatımda ızledıgım en kotu fılmlerden bırısıydı.fılmın konusu tamamıyle cınsellık kadınların erkek dıye delırmesı erkeklerınde kadın dıye esprı namına bır ıkı laf var oda fılmın sonuna kadar soylenıyor.mahsun dramadan baka fılm yazmaması lazım bu net kesınlıkle tavsıye etmıyorum.
ilh9bu
ilh9bu

3 Şubat 2017 tarihinde eklendi
hiç yakıştıramadığm; gereksiz bir film. Paranıza yazık. Asıl filmin başladığı yer filmin sonu. Orada da film bitiyor. Gereksiz karakterler çok....
Ahmet D.
Ahmet D.

26 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Bugüne kadar yaptığın filmlerin kalitesi elbette tartışılmaz..bu film içinse amacımız güldürmek dedin ya beklentilerin altında kaldın salonu aynı anda hiç güldüremedin..yeri geldi çok sıktın salonu terkeden terkedene..komedi konusunda başarısız oldun pornoculuk yapmaya çalıştın yine başarısız oldun..islamı ve hocaları kötülemek konusunda amacına belki ulasmissindir..bu filme verdiğimiz paraya acıdık..
Gamze i.
Gamze i.

26 Ocak 2017 tarihinde eklendi
her ne kadar mahsun kırmızıgül açıklama yapmış, konu osmanlı değil demiş olsada konu apaçık belli. islamı, din alimlerini ve osmanlı yönetim şeklini yerlerden yerlere vuran bir film olmuş. abimle girdiğim bu filme dayanamayıp yarısında salonu terkettik. beklentilerimin çok altında kalan bir film. komedi ahlaksızlık küfür argo değildir.
Musa A.
Musa A.

29 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Gerçekten tek kelime ile süper ötesi. Bu kadar güzel bi kadro bu kadar güzel bi film ortaya çıkmış . Emeğinize sağlık. Seviyoruz seni mahsun kırmızıgül cansın kansın,.