Şems Fatoş P.
1 değerlendirme
27 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Yorumlara bakınca genel olarak ön yargı dikkatimi çekti. Filmden yeni çıktım. Görüntü kalitesi yine çok iyiydi, uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz bir çok kaliteli oyuncuyu izledik. Çok güzel sentez oluşturulmuş bence. Filmin tek eksiği sonunun tatmin etmemesi. Ha bir de çocuklarınızla izlemenizi tavsiye etmem.
Değişik senaryo söz konusu Bazı sahnelerde müzikten dolayı sözler anlaşılmıyor Son iyi olmamış.. bunlar bana göre daha iyi olabilirdi... Espriler , oyunculuklar, jestler, filmin uzunluğu konuların bağlanması... bu da filmin iyi yanlarıydı Toplarsak 7/10
Mahsun Kırmızıgül gibi muhteşem bir karakterli adamın güzel bir komedi filmi güzel fakat dram filmlerin de daha başarılı bir insan mucize güneşi gördüm gibi filmleri muhteşem yapmış bidaki filmi inşallah bunlara benzer olur. Güzel bir komedi filmi izlemeye değer.