Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok
2,7

Servet S
Servet S

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
83 dakikamın da zehir zıkkım olduğu bir filmdi. Filmi izledikten sonra kimin yazdığını görünce tahmin ettiğim iki isimden biri olduğunu gördüm. Onur Ünlü ve Zeki Demirkubuz filmlerine uyuz oluyorum. Demet Evgar, Fatih Artman, Hare Sürel gibi güzel oyuncuları saçma sapan hayal dünyasıza alet etmeseydiniz ne güzel olurdu. Konu güzeldi ama adamakıllı bir senaristin eline verilse yemin ederim döktürürlerdi. Ah be... Şimdi kalkıp buna sen sanattan ne anlarsın diye bir cevaplar gelirse böyle sanatın da, kör ve ayak fetişliğinizin de taaa... derim bende.
Burak Ş.
Burak Ş.

10 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Filmi pür dikkat izlesen de anlattığı birşey yok. Demet Evgar falan da beklemeyin 15 dakikasında anca var filmin.
Uğur B.
Uğur B.

12 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
kasıtlı olarak islami değerlere saldırmış onur ünlü kafiri. ulan yasin suresi okunurken arka fondan sevişme sesleri verilir mi ? şimdi birileri kalkar buna sanat der. sanatınızı sikeyim sizin. onur ünlü bu filmle kendi bacağına sıktı. geçmiş olsun artık onur bu ulkede film yapamaz yapsada satamaz. he bide sinema salonunda 3 kişi vardı. film berbat cunku. gıdecek olanlar kız arkadasıyla gıtmesın sex sahnesı cok fazla var.
Ercan T
Ercan T

22 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok kötü film seyrettim ama bu film acik ara
önde gitti malesef.
Emek vermisler, para dökülmüş, konu ilginç
ama senaryo tıkanmış, bağlantılar sacma sapan. Birsey anlamak cok zordu.
Dilek Ünsal
Dilek Ünsal

23 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Allahımmm ömrümde izlediğim en berbat film ne konu, ne sonu,,,,,, .Rezalet zaman kaybı ve sinir bozucu
Abdurrahman S
Abdurrahman S

3 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma film.hayatımdan çalınan 1,5 saat resmen.Ne anlatmaya çalışıyor nasıl bitiyor böyle alakasız saçma bir film olamaz.Ayak fetişçisi piskopat manyak bir adamın körlerle imtihanı.Sakın izlemeyin Demet Evgar bu filmde neden oynamış anlamış değilim.
Habibe Çelik
Habibe Çelik