erkan öztürk
30 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Genel olarak insalar beğenmiş ama film kötü arkadaş sırf birşeyler olacak mı diye sonuna kadar izledim iki saatim çöp oldu. Filmden bir anlam çıkarmaya çalışmak anlamsız çünkü yok. Gelecekteki insanlar geçmişi yok etmek istiyormuş kim olduğu bile belli olmayan kahramanımız ve herkezin sıradan birşeymiş gibi hiç şaşırmadan konuştuğu ve nedense konu hakkında çok bilgili olduğu zaman evrilmesi
Bana birisi açıklasın , klişeler ile dolu olan bir yapım neden bu kadar övgü dolu sözler ile yüceltiliyor. Yönetmen çok ünlü olduğu için mi ? En son yapımları hayal kırıklığı bana göre hele müzikler o kadar rahatsız edici ki kulağımı kapattım bir çok sahnede , şu filmi Ahmet, Mehmet çekse alay konusu yapacak onca eleştirmen var . Bana söyleyin bu filmin ne artısı var sadece bir neden ?
Argo tabirle "Beyin Yakan" filmleri çok severim ama bu sefer olmamış. İzleyenin kafasını karıştırayım diye mahvetmişler resmen çorba yapmışlar. Zaten filmi izlerken hicbir şey anlayamiyorsunuz; sonunda ise tamamen karışıyor. Bu filmi kimsenin izleyerek anlama ihtimali yok bence. Verilen emeğe yazık!
bunca yıldır film seyrederim. bu kadar desteksiz, karmakarışık, paralel evren filmi yapacağım diye saçmalayan bir film olacağını düşünmemiştim. geç seyrediyorum diye de hayıflandım ama keşke hep ayy C.Nolan ne güzel film yapmıştır kimbilir diye merak etseydim. hiç izlemeseydim. oyunculuklar da berbat.