O kadar olumsuz yorum yapılmış ki çok şaşırdım. uyarlama yapılan filmi izledim ve hiç beğenmedim. özcan deniz harika bir iş başarmış. 2 kez gidip izledim. önerdiğim herkes de çok beğendi. tebrik ederim çok iyiydi. spoiler: nihayet cinli perili olmayan bir türk gerilim filmi izledim
Gitmeden önce önyargılarım vardı boş vaktimi değerlendirmek için girdim filme beğenmeyeceğim düşünerek . Ama tamamen ters köşe bir film. Uyarlama da olsa kurgusuna ba yıl dım. Onca yorum okudum beğenmeyenlerin nedenini çok merak ediyorum gerçekten. Bence Türk standartlarının üstünde bir film
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi. Daha sonra orjinal yapımını da izledim, lâkin kesinlikle Özcan en iyisiydi. Hiç eleştirilere aldanmadan izlemek gerek. Film ilk çıktığında yorumlara aldanıp gitmemiştim lâkin çok büyük hata yapmışım.
psikolojik olrak mükemmel bir film kötü yorum yapanlar kesin izlememişlerdir keşke vizyondan erken kalkmasaydı çok pişmanım sinemada izleyemediğime mükemmel ötesi
Başarılar 2 Ci çıkar umarim.. muhteşem yetenek.. kesinlikle korku değil.. sıradışı ters köşe beyin yakan konusu var...yerinde olsam başıma gelse napardim demekten alamadım kendimi..orjinalinden daha güzel..kesinlikle en iyi Türk yapımı
mükemmel bir film! çok etkisinde kaldım. meraktan, uyarlanan orjinal halini de izledim sonra. ama şunu söyleyebilirim ki, orjinali bu filmin yanında tam bir hayal kırıklığıydı. duygu yok, oyunculuklar yerlerde.. kesinlikle inandırıcı değildi. burda aslı enver resmen oyunculuğuyla filmi efsaneye döndürmüş. bir de yabancı versiyonunda konunun tüm can alıcı noktasını fragmanda vermek gibi bir hatada bulunmuşlar. bu filmde ise, başından itibaren aklınızdan farklı bir sürü senaryo üretiyorsunuz ve sonrasında asıl konu çıktığında öyle bir şaşkınlık yaşanıyor, karakterle öyle bütünleşiyorsunuz ki, etkilenmemek mümkün değil...
vallahaüyelere çok teşekkür ederim.ben bu filme gidicektim.ama yorumları okudum ve karanlık taraf filminin aynısı diyordu yorumlarda.bende bu filmi izledim.fragmanınıda izledim özcan denizin.kesinlikle konu karanlık taraf la aynı.karanlık taraf güzel bir film.izleyin.tavsiye ederim.internette bunu izlediniz mi bence özcan denizin öteki taraf filmine gitmeye hiç gerek yok.boşuna para vermeyin.
Konusu güzel ama çok üzücü bir filmdi. Normalde romantik, komedi, bilim kurgu izliyordum ama son 1 haftadır daha çok gerilim tercih ediyorum. Onların üstüne bunu izleyince içimi kararttı ama ne kadar üzücü de olsa güzel film, izlenebilir.
O kadar kötü ve konusuz bir film olmuşki Özcan Deniz’e böyle yapımı asla yakıştıramadım. Gitmek isteyenler bence gitmesinler tamamen vakit kaybı. İnanılmaz seviyesi düşük ve artık saçmalıktan güldüren bir film. En çokta güzelim Aslı Enver’e yazık olmuş, her zamanki gibi Aslı Enver oyunculuğu müthiş fakat film bir o kadar kötü.