Öteki Taraf
3,3

Talha Akpolat
Talha Akpolat

1 Nisan 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmlerden. Özcan Deniz ölümsüz herhalde yaralı haliyle de duvar yıkıyor o kadar saçma ki. Bu filmi beğenenlerin film zevkinden şüphe duyuyorum. Kopya film olması da cabası.
Bahar B.
Bahar B.

9 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Böyle birsey yok efsane otesi bidaha yananci gerilim izlermiyim bikemiyorum okadar yani cidden okdaraaaarrrrr
sinema
1 ziyaretçi
10 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Bir çok yönetmene gore çok iyi gerçekten etkilendim her filmi beğenmem ama bu film beni gerim gerim germekle kalmayip aklımı basimdan aldı açık konuşmam gerekiyorsa oscarlik ödüllü filmle eşdeğer eline yüreğine aklına sağlık özcan deniz çok begendik
Özge D.
Özge D.

11 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Filmi izledim ve çok beğendim. Aslı Enver her zaman ki gibi yine müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Özcan Denize zaten söyleyecek bir sözüm yok o zaten her zaman ki gibi yine müthiş. Emeğine yüreğine sağlık özcanım 
Özlem Y.
Özlem Y.

18 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Bir türk filmine göre gerçekten çok başarılı, Kardeşim Benim 2'den çok çok çok daha iyi. Kesinlikle sıkılmıyorsunuz. Kötü yorum yapanlara çok şaşırdım. Kesinlikle gidilmesi gereken filmlerden bitanesi 2 kez gittim ve 2 kezde heyecanla izledim. Bravo özcan deniz!
Nida Y.
Nida Y.

19 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Gercekten düşünmeden gidin güzel film.

Yine ozcan deniz ve bu işi viyi yaptığını kanıtlıyor
Müzeyyen Y.
Müzeyyen Y.

27 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Bayildimmmmm.....Harika bir film olmuş....Korku değil gerilim....Emeklerinize sağlık....Iyiki yorumlara kanıp gitmemezlik yapmadım...Hepsi süperdi ama Meryem uzerli inanılmazdı...
Rabia D.
Rabia D.

28 Aralık 2017 tarihinde eklendi
şuanda vizyondaki en mükemmel film, her dakikası ayrı heyecan! ikincisini en yakın zaman da görmek olur.
İSTANBULLU G.
İSTANBULLU G.

22 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Flimi 5 defa izledim ve her defa izledigımde daha iyi anladım Flimi arkadaşlarımda tavsiye ettim. Bu zamana kadar izlediğim en iyi film diyebilrim. Mükemmel bir film devamı gelse çok iyi olur. Özcan abiye söyliyim ikincisinde çıkartsın zaten herhafta sonu görüyorum....
Seneryo Özcan abi (DENİZ) ait ve çok güzel bir senaryo yazmış. Yakında ikincisi gelir umarımmmm
Yıldız K.
Yıldız K.

12 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok kötü film diyorlardı ama bence harika olmuş özcan deniz dizilerini de sinema filmlerine de bayılıyorum iyiki varsın 
Kaan Haktan D.
Kaan Haktan D.

14 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Gerilim-Korku film hayranı olan birisiyim ve birkaç örnek vermek gerekirse Testere serileri, Texas Katliamı, Ruhlar Bölgesi, Korku Seansı, Ölümcül Deney serileri, Tepenin Gözleri vs derken tarzım bu şekildedir. Türk yapımı hiçbir filmde öyle zevkler almadım ama yine de fragmanını izledim, ilgimi çekti ve izledim. Filmin sonunda; "vay beah, Türkler de bu işi çözmüş." dedim.
Uyarlama bir film olduğunu da filmi izledikten sonra öğrensem de, böyle bir uyarlama ustalığı da takdire şayandır. Artık gerisi sizde, vizyondayken izlemediğime pişman oldum, tebrikler Özcan Deniz.
Çisem H.
Çisem H.

21 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Öteki Taraf filmi, Türk Sinema kulvarında en iyilerinden biryanesidir. Neden sinemada izlemedim diye kahroldum. İstanbullu gelin dizisinin tek bir anını kaçırmam, ve aslı enverin ustalığını çok takdir ediyorum. Benim için önceden izlememek büyük kayıp. Neden gişe rekoru kıraması çünkü kulaktan dolma yalan dolan haberler...

Kesinlikle sıradışı, ve oyunculuk kalitesi, kurgu, üst sahfada.. ezberbozan bir film.. Korku deyince akla dabbe gibi birşey gelmesin inanın alakası hiç yok... Dram dolu psikolojik etkeni çok dibine kadAr aşk ve son derece geeilim dolu bir film... lütfen özcan deniz 2. Ni yapmalısın... siz muhteşem bir yeteneksiniz... Aslı Enveri tebrik ediyorum
Aykut O
Aykut O

25 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
bu film puan 9 ve üzeri puan almalı..Salak saçma yorum yapanları dinlemeyin.Seyrettiğim en ama en güzel filmdi.Seneryoyu yazanı çok merak ettim müthiş bir beyin mutlaka yabancıdır ama harikulade bir film yazmış.Uyarlama olduğu yazıyor filmde zaten.Çalma değil telif haklarıyla seneryoyu satın almış. oyuncularda hakkını vermiş.Ayakta alkışlıyorum.Cannes a gittiğimde Özcan denizin başka bir filmi vardı gururlanmıştım. Özcan deniz boşuna cannes da boy gösteren bir sanatçı değil.Bok atmada üstüne yok bazılarının.Bide tebrik edindimi ama.Tekrar izlenirler arasında yerini aldı bu film.
Zeynep Z
Zeynep Z

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Yanii gerçekten inanılmaz hayatımda izledigim en degisik meraklı bir film gerçekten müthiş birşey di merakla izledim izlerken nefesimmm kesildi o derece beğendim herkesin emeğine yüreğine sağlık diyorum 
Ebranur Kılıç
Ebranur Kılıç

17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
İzledigim en iyi filmdi net mükkemel yapıma sahip ama devamı da olmalı o sarı yellozu boğmak istedim film boyunca yaşlı kadının da konuşamayacak vakti tuttu ey aşk nelere kadirsin be