Öteki Taraf
3,3

ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
İspanya yapımı Karanlık Taraf (The Hidden Face)filminin bire bir çakması.Ben ilk orjinalini seyrettiğim için pek bir şey hissetmedim doğrusu. Tercihinizi orjinalinden yana kullanın derim.
Tony Montana
Tony Montana

6 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Ömrüm de bu kadar leş bi film görmemiştim. Harbi hint filmleri bunun yanında sanat eseri kalır. İnternetim çöpe gitse iyiydi. 1,5 saatim hiç oldu.
Emir Asaf
Emir Asaf

25 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
İzlediğim en etkileyici türk filmi gerçekten harika bir film hem konu hem oyuncular hepsi birbirinden muhtesem herkese tavsiye ederim
Ebranur Kılıç
Ebranur Kılıç

17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
İzledigim en iyi filmdi net mükkemel yapıma sahip ama devamı da olmalı o sarı yellozu boğmak istedim film boyunca yaşlı kadının da konuşamayacak vakti tuttu ey aşk nelere kadirsin be
Ahmet Büke
Ahmet Büke

7 Eylül 2021 tarihinde eklendi
muhteşem sürükleyici türk gizem filmi.. Sürükleyicilik seneryo (uyarlama imiş ama olsun) çok iyi… iyi bir aşk intikam filmi olmuş
Kemâl Eroğlu
Kemâl Eroğlu

31 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
gerçekten izlemeye değer emek verilmiş bir film

ve tartışmasızki filmin konusu çok iyi ve aşırı derecede gerilim duygu yüklü bir film aklınızda kalıcak bir film

buradannnn özcan denize sesleniyorummm lütfen 2 si çiksin bu filminn.....
Oyun Zamanı
Oyun Zamanı

13 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Harika bir film keşke 2. Olsa bayıldım tek kelime ile müthiş oyuncuları tebrik ediyorum emeginize sağlık
Talha Akpolat
Talha Akpolat

1 Nisan 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmlerden. Özcan Deniz ölümsüz herhalde yaralı haliyle de duvar yıkıyor o kadar saçma ki. Bu filmi beğenenlerin film zevkinden şüphe duyuyorum. Kopya film olması da cabası.
H.u
H.u

15 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Konusu güzel ama çok üzücü bir filmdi. Normalde romantik, komedi, bilim kurgu izliyordum ama son 1 haftadır daha çok gerilim tercih ediyorum. Onların üstüne bunu izleyince içimi kararttı ama ne kadar üzücü de olsa güzel film, izlenebilir.
saliha yavuz
saliha yavuz

8 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi sinema filmiydi kesinlikle..Izlerken hıçkıra hıçķıra ağladığımı kendimi bi anda filmde hissettiğimi net bir şekilde belirtmek isterim
Gerçekten dram..gerilim.. tutku ve bağlılık dolu bir AŞK dolu filmde oyunculara emegi geçenleri tebrik ediyorum..Izler izlemez neden SINEMADA İZLEMEDIM DIYE KAHROLDUM ..ÖZCAN DENİZ lutfenn
ÖTEKİ TARAF 2 gelsin rn kısa zamanda lütfen....Özcan Denizi tebrik ediyorumm GERCEK BIR SANATÇI..GERÇEK BIR YETENEK
Ramazan Sultan
Ramazan Sultan

7 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Filmin devamı var mı 2 si çıkacqk mi çok güzeldi gerçekten zaten bütün filmleri güzel bu daha bı güzel
Nilüfer Akpınar
Nilüfer Akpınar

9 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
mükemmel bir film! çok etkisinde kaldım. meraktan, uyarlanan orjinal halini de izledim sonra. ama şunu söyleyebilirim ki, orjinali bu filmin yanında tam bir hayal kırıklığıydı. duygu yok, oyunculuklar yerlerde.. kesinlikle inandırıcı değildi. burda aslı enver resmen oyunculuğuyla filmi efsaneye döndürmüş. bir de yabancı versiyonunda konunun tüm can alıcı noktasını fragmanda vermek gibi bir hatada bulunmuşlar. bu filmde ise, başından itibaren aklınızdan farklı bir sürü senaryo üretiyorsunuz ve sonrasında asıl konu çıktığında öyle bir şaşkınlık yaşanıyor, karakterle öyle bütünleşiyorsunuz ki, etkilenmemek mümkün değil...
ek2
ek2

9 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Orijinalinden milyon kat daha güzel, aksiyonlu, gerilimli ve merak uyandırıcı. 40. dakikadan sonra büyük bir hız kazanıyor, özellikle sona yaklaşırken. Orijinalinde sahneler tek düze akıyordu, duyusal dalgalanmalar yoktu. Özcan Deniz yine harika bir iş başarmış. Yarım puan kırma nedenim; spoiler spoiler: Çetin karakter olarak zayıftı Ece'yi unutmadan Sara ile evlenmek istedi. Ayrıca bacağından ve karın alt bölgesinden vurulmuş biri 6 aylık hamile bir kadını hiç acı çekmeden nasıl taşıdı...
Zeynep Cicek
Zeynep Cicek

12 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
cidden izleyip zamanınızı harcamayın. evet farklı ama çok saçmaydı. türkler zaten bu tüe filmlerde iyi olmuyor. yine de bi şans vermek istemiştim. 
Hulya Alagoz
Hulya Alagoz

12 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Harika güzel Gerilimli bir filmdi bu kadarını beklemiordum açıkcası..................................