Öteki Taraf
3,3

Ilknur Sahin
Ilknur Sahin

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
2020 ye 10 gün kala can sıkıntısından izleyivereyim dedim ..Birebir kopya yahu daha önce izlemiştim.yabancı versiyonunu ..Şaka gibi birde senaryo Özcan Deniz yazıyor 
Ve dedim.ki iyiki bu türk filmlerini iyiki sinema da izlemiyorum..
Zeynep Cicek
Zeynep Cicek

12 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
cidden izleyip zamanınızı harcamayın. evet farklı ama çok saçmaydı. türkler zaten bu tüe filmlerde iyi olmuyor. yine de bi şans vermek istemiştim. 
Mehmet Ç.
Mehmet Ç.

20 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Panik odası filminden esinlenmiş resmen. Filmin sonu bir senaryo saçmalığı... bu kadar mantık hatası ancak bir Türk filminde olur herhalde ...
oytun.alpay A
oytun.alpay A

14 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Ey sinema severler , ey arkadaşlar, romalılar, bizanslılar
Lütfen ama lütfen orjinalini izleyin..
Ispanyol yapımı "hidden face "
Yalvaririm izleyin..
Aradaki farkı görün.
Başka sözüm yok
Cennet Ceyda K.
Cennet Ceyda K.

21 Aralık 2017 tarihinde eklendi
vallahaüyelere çok teşekkür ederim.ben bu filme gidicektim.ama yorumları okudum ve karanlık taraf filminin aynısı diyordu yorumlarda.bende bu filmi izledim.fragmanınıda izledim özcan denizin.kesinlikle konu karanlık taraf la aynı.karanlık taraf güzel bir film.izleyin.tavsiye ederim.internette bunu izlediniz mi bence özcan denizin öteki taraf filmine gitmeye hiç gerek yok.boşuna para vermeyin.
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
İspanya yapımı Karanlık Taraf (The Hidden Face)filminin bire bir çakması.Ben ilk orjinalini seyrettiğim için pek bir şey hissetmedim doğrusu. Tercihinizi orjinalinden yana kullanın derim.