Öteki Taraf
3,3

Ilknur K
Ilknur K

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmin orjinalinden alıntı olması filmi beğenmemek anlamına gelmez. Japon filmlerini Amerikan filme uyarlayanlarla dolu Hollywood. Ya da İtalyan-İspanyol filmlerini... Filmi oyunculuk ya da işleyişi ile eleştirin eleştirecekseniz. Ki film gayet başarılı olmuş. Oyunculuk başlarda biraz zorlama gibi dursa da film ilerledikçe karakterler rolüne oturmuş. O yüzden tebriği hak eder bir film.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

15 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Türk milleti olarak uyarlama filmlere bir garezimiz var. Filmin en başında da uyarlama olduğu zaten belirtiliyor, belirtilmemiş diyenler kesin bir bilgi edinmeden yorum yapmasınlar derim. Film oldukça etkileyiciydi, uyarlanan film ile aralarında bir kaç önemli noktanın farkı var. İzleyenler var ise olayın geneli ve sonu oldukça farklı. İlk yarı "şöyle olacak, hayır böyle olacak" diye yaptığınız onlarca yorumun yerini ikinci yarı büyük bi sessizlik, gerginlik ve heyecan alıyor. Yapılmış en farklı Türk gerilim filmlerinden biri. Oldukça şok edici sahneler var. Bazı sahnelerde sinirlenip, bazılarında ağlamak istiyorsunuz. Türk gerilim filmi anlayışını 3 harfliler, büyüler, ölüler içinden çıkarıp yeni bir boyut kattığı için Özcan Deniz alkışı haketmiş. Oyunculuklar da oldukça iyi. Dilerim ki filmi gerçekten yorumlayabilecek, farklı açıdan bakabilecek insanlar izlesin; "çalıntı bu" diye laf kalabalığı olmasın etraf. Tavsiye edilir, iyi seyirler...
Cemre Y.
Cemre Y.

10 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Özcan Deniz’in Türk sinemasına kazandırdığı kaliteli filmlerden biri daha. Oyunculuklar güzel, yönetmen güzel. Film güzel.
Dilan A
Dilan A

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
bshshshshdjndmnfbzojru djdjjdjjjdhdjhdjjjdnnd
jsjjdgauoep zvskxbbxjlsnnshdhsidvbzujdbbhsisjjjdbdok rmz883
sinema
1 ziyaretçi
9 Ocak 2020 tarihinde eklendi
yabanci film the hidden face filminin kopyasi bu film ortalama bir film olmus ne basarili ne basarisiz ama sonucta bir kopya
H.u
H.u

15 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Konusu güzel ama çok üzücü bir filmdi. Normalde romantik, komedi, bilim kurgu izliyordum ama son 1 haftadır daha çok gerilim tercih ediyorum. Onların üstüne bunu izleyince içimi kararttı ama ne kadar üzücü de olsa güzel film, izlenebilir.
Merveert
Merveert

15 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Anlatıldığı kadar kötü değil kesinlikle, izlettiriyor sıkmıyor filmin başındaki cinli perili bir şey sanarken daha sonra bambaşka bir şey çıkması bence iyi bir filmdi..
Cafer S.
Cafer S.

26 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Güzel film, ben çok film izleyen biri değilim ama istanbullu gelin ve daha önce de muhteşem yüzyılı izlemiştim dizileri. O dizilerden sevdiğim oyuncuları bu filmde görünce izlemek istedim. Bence bu dizilerden bu oyuncuları sevenler bu filmi de sever.
Nur Sa P
Nur Sa P

17 Eylül 2019 tarihinde eklendi
bir türk filminden böyle harika bir performans, senaryo oyuncular hersey muhtesem
uykularim kacti baya gerilimli.
okey asagidaki yorumlarda birisi 2012 yapimi bir filmden bahsediyor, hidden face himm cok benzer