Öncelikle filmde çok fazla ahlaksız sahne ve küfür var diyenler olmuş.Sonuçta deadpool filmi izlemeye geldiniz peygamber filmi değil.Tabiki küfür argo cinsellik gibi şeyler olucak.Sinemaya gidip ilk defa deadpool izlemiş adam gelipte boş boş yorum yapmasın.Bu karakterin kişiliğini oluşturan şeyler şakacı küfürbaz belaltı espriler yapan çocuksu biri olmasıdır.Bunlar olmadan deadpool hiç bişeye yaramaz ve kimsede izlemez.Duyar kasmayın o yüzden.Bu arada vasat bir filmdi.Eski filmler kadar komik değildi.Pek beğenmedim açıkçası ve film süresi biraz daha uzun olabilirdi.
Berbat ve İğrenç.boşa geçen zaman. Film 2.15 dk ama asil film 20-25 dk falan. O kadar gereksiz sahneler varki filmi nasil daha berbat hale getiririz demisler.
Deadpool 1 yanına bile yanaşmaz okadar çok beklentiyi yukselttikerki pazarlama da çok başarılılar ama bir film bu kadar kötü yapılır sınırsız imkan vadat bir film gerçekten vasat bir film hayal kırıklığı
Bu olanlara inanımıyorym. Marvel gerçekten yap bildiğinin en iyisini yapmış gerçekten. Salona girdik sayıca kişi var. Deadpool bir espiri yapıyor bir espiri yapıyor salındaki herkes gülüyor. İlk defada bir sinemada bu kadar çok gülüyoruz. Gerçekten şuana kadar izlediğim en aksiyonlu ve en manyak marvel filmiydi. Helal olsun. Puanım 10/10
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli
Film her ne kadar çok eğlenceli olsa da hikaye ve kötü adam bakımında başarısız bir film.Kötü adamımızın motivasyonu yok.Bu demek olmasın kı film kötü,hayır film son zamanlardaki sinemaya gitmeye değer filmlerden.Son olarak Deadpool ve Wolverine sahneleri,cameolar ve giriş sekansı bu filmi 10 üzerinden 7 puan vermeme olanak sağlıyor
İlk iki filminin çok güzel olmasından ötürü yıllardır bekliyordum bu filmi. Ama bu kadar rezalet bir film olacağını beklemiyordum kesinlikle. Öncelikle dublajında çok ama çok fazla küfür var. Rahatsız edici düzeyde. Seneryoda ise yine marvelin sevilen kahramanları tekrar pişirip önümüze koyma düzeneği olan paralel evren saçmalığı ile ilişkili. Seneryosu çok zayıf. Bütün film şakayla geçip gidiyor. İlk filmlerin aksine bu filmde sadece deadpool değil herkes birbirine sövüyor,sayıyor,küfür ediyor. Bundan ötürü sakın ola çocuğumuzla falan gitmeyin. Sonuç olarak marvelin son çıkan diğer filmleri gibi başarısız ama reklamı, popüleritesi, pazarlama stratejileri üst düzeyde olan filmlerden. Avengers serisinin son filminden sonra iyice saçmalamaya başladılar. Bence bu yenilmezler ve x men serilerini bu haliyle tadında bırakıp yepyeni bir marvel evreni yaratmayı düşünebilirler. Bu imkana oldukça sahip bir şirket bence.