Çok saçma bir hikayesi var ve olaylar çok saçma başlangıç çok kötü Wolverine gelişini daha güzel bekliyordum böyle beklemiyordum aşırı küfür var Wolverine duygusunu hiç tekrar tadamıyorsunuz filme bir türlü bağlanamadım filmi Logan var diye bitirdim
Bu film = Hollywood'un Recep İvediği Deadpool 1 ve 2 yi izledim ve sevdim güzel sayılacak filmlerdi, ayarındaydılar. Bu film rezalet olmuş. Bu filmi anca Recep Ivediği full 1 den 8 9 kaç tane varsa izlemiş anıra anıra gülmüş 3iq adam sever, gülerek izler.
Sırf küfür etmek için film yapmışlar. Bizim küfür sevdalıları da bayılmış. Berbat değil iğrenç bir şey, ulu orta ağız dolusu küfürler saydırıyor porno filmi gibi espiri değil komik hiç değil Türkçe düblaj olmamış aptalca bir şey. Hiç beğenmedim beğenen de bence kendini kandırıyor. Küfür severler gidebilir onlar alışık. Allah ıslah etsin ne diyeyim..