Deadpool ve Wolverine
3,9

Alper Kara
Alper Kara

1 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Filmi izledik ama sırf küfür Almancasini izledim küfür hic yok.Seslendirenleri kiniyorum elinize ne geciyor küfürle .Seks filminde bile bu kadar küfür yoktur
Umut Siyam
Umut Siyam

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Bir film işte bu kadar kötü olabilir. Kesinlikle zaman kaybı bir film. 2 saatlik zaman kaybım için üzülüyorum.
Elif Cakir
Elif Cakir

12 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü Marvel filmiydi sebebi ise çok ciddi küfür içeriyor aslında güzel olan senaryoyu küfürle mahvetmisler bence yazık olmuş bütün Marvel filmlerine hakaret olmuş
Macit
Macit

28 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok kötü. Kalitenin zerresi yok. Senaryoda en ufak zeka kırıntısı dahi göremedim. Gereksiz bir ton küfür ve eğreti aksiyondan ibaret bir şey… Şey diyorum çünkü film değil porno da daha çok emek ve senaryo vardır. Ayrıca şunuda söylemeliyim tr de izlediğim en kötü dublaj diyebilirim. Çeviri ve seslendirmesi rezalet ki türkiye seslendirme anlamında genelde beni tatmin etmiştir. Yahu seslendirmede TONLAMA, VURGULAMA yok, düz metni dümdüz hızlıca okuyor YUHH diyorum. Böyle aptalca şeyleri bu kadar insanın beğeniyor olması insanlığın geleceği adına büyük hayal kırıklığı ☹️
Ramazan Adamhasan
Ramazan Adamhasan

28 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Bol küfürlü, ahlak sınırlarını aşmış.
Harcadigim zamana yazık. Saçma sapan konuşmalar küfürler , küfürler. Muhabbetin yarısı küfür ederek devam ediyor. Asla tavsiye etmem.
Hacer Karatas
Hacer Karatas

25 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Hugh jackman icin2saat dayanabildim berbat....
Para verip izlemeyin kesinlikle volvorine için bile çekilmez
Gezginn
Gezginn

11 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Film güzel ama turkce dublaj o kadar kötü ki filmi bırakıp çıkmak istedik abartılı küfür ve kendince uyarlanmış dublaj 
B. A.
B. A.

26 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Berbat ve İğrenç.boşa geçen zaman. Film 2.15 dk ama asil film 20-25 dk falan. O kadar gereksiz sahneler varki filmi nasil daha berbat hale getiririz demisler.
Halil Pehlivan
Halil Pehlivan

28 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Deadpool 1 yanına bile yanaşmaz okadar çok beklentiyi yukselttikerki pazarlama da çok başarılılar ama bir film bu kadar kötü yapılır sınırsız imkan vadat bir film gerçekten vasat bir film hayal kırıklığı
Yeliz Yıldırım
Yeliz Yıldırım

28 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
İğrenç Türkçe çeviri küfürden başka birşey yok.senaryo berbat çocukların izlediği filmde bu kadar küfür olmamalı
Ismail G
Ismail G

25 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
o kadar kötüydü ki hayatımda ilk kez cinsel sahne harici 40 dakika ilerleyip sonunu izledim sadece:/
Fatih Özdemir
Fatih Özdemir

31 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Berbat ötesi nasıl olur bilmeyenler bu filmi izlemelerini tavsiye ediyorum okadar kızgınım anlatamam hayatımdaki 2 saatlik boşluk ya arkadaş bu filmin senaryosunu 2 yaşındaki bebelermi yazdı hadi yazdı bu filmi çeken yapan oynayan buladarmı zor durumda kaldınızda bu sirk gösterisinde şebek olmayı kabul ettiniz anlamadım hayatımdaki o iki saati ve verdiğim parayı geri istiyorum
Mehtap Yıldız
Mehtap Yıldız

31 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Film çok küfürlüydü eleştiriyi aynı küfürleri katlayarak yapmak gerekir ama bu platformda olmaz anlayan anlar