User674
31 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Ben Deadpool serisinin ilk 2 filmini çok sevmiştim bu sebeple gerek yıllar sonra karakterin geri dönmesinden gerekte filme yapılan övgü dolu yorumlardan dolayı baya beklentiyle izledim filmi. Açıkçası filmle ilgili spoiler vermeden bir şey bahsetmek biraz zor o yüzden kısaca sevdiğim ve sevmediğim yanlarından bahsedeceğim. İlk olarak sevdiğim yanları; Filmdeki aksiyon sahneleri bol kanlı ve son derece ayrıca aksiyon sahnelerinde Deadpool ve Wolverine arasında mükemmel bir uyum vardı, filmde neredeyse her şeyle ilgili şaka yapılıyordu ve bunların çoğunluğu iyiydi, genel olarak Marvel evrenini hikaye bakımından güzel ilerletiyordu, bazı güzel fan service sahnelerine sahipti ve bence her türlü deadpool'u izlemek keyifliydi ayrıca dogpool çok iyiydi. Şimdi sevmediğim yanlardan bahsedeyim; hikaye genel olarak vasattı yani öyle çok beklenmedik bir olayı da yoktu, ilk 2 filmde çok sevdiğim karakterlerin çoğu ya hiç gözükmüyordu ya da belki 1-2 replikleri anca vardı, açıkçası fan service sahnelerini beğensenmde öyle ağzımı açık bırakmadılar ayrıca hikayeye öyle aşırı bir katkılarıda olmadı, son olarak şahsen bu filmi ilk 2 filme göre bir tık zayıf buldum. Yine de bu kadar eleştirdiğime bakmayın sinemada zamanın nasıl geçtiğini anlamadım son derece keyifli komik ve aksiyon dolu oldukça güzel bir yaz seyirliğiydi tek sorunum sadece bu filmden bir kaç tık daha fazlasını bekliyor olmamdı. Neticede filmi beğendim 7/10
ilk çıktığında sinemada izlemiştim serinin gibi hikaye olarak iyi değil ama aksiyon sahneleri olarak başarılı bir yapım deadpoolun yanına wolverine koyunca tam iyi ikili olmuşlar uyumları harika x-men evrenini bu filmle tamamladım :D umarım daha çok wolverine (hugh jackman görürüz) spoiler: henry cavill de aslında fena olmazmış wolverine varyantı olarak :D 10/spoiler: jonny nin cassandra novaya gerçekten küfür ettiğini gösteren ek sahnede komikti :D kendini affettirdim deadpool
Öncelikle filmde çok fazla ahlaksız sahne ve küfür var diyenler olmuş.Sonuçta deadpool filmi izlemeye geldiniz peygamber filmi değil.Tabiki küfür argo cinsellik gibi şeyler olucak.Sinemaya gidip ilk defa deadpool izlemiş adam gelipte boş boş yorum yapmasın.Bu karakterin kişiliğini oluşturan şeyler şakacı küfürbaz belaltı espriler yapan çocuksu biri olmasıdır.Bunlar olmadan deadpool hiç bişeye yaramaz ve kimsede izlemez.Duyar kasmayın o yüzden.Bu arada vasat bir filmdi.Eski filmler kadar komik değildi.Pek beğenmedim açıkçası ve film süresi biraz daha uzun olabilirdi.
Film her ne kadar çok eğlenceli olsa da hikaye ve kötü adam bakımında başarısız bir film.Kötü adamımızın motivasyonu yok.Bu demek olmasın kı film kötü,hayır film son zamanlardaki sinemaya gitmeye değer filmlerden.Son olarak Deadpool ve Wolverine sahneleri,cameolar ve giriş sekansı bu filmi 10 üzerinden 7 puan vermeme olanak sağlıyor
Film ortalamaydı ne iyi ne kötü filmin ilk yarısını beğenmedim ama ikinci yarısı beni tatmin etti son zamanlarda iyi bir marvel filmi izlemek isterseniz Thunderbolts izlemenizi öneririm