Sinemaya gidiyorsanız, izleyeceğiniz film için önceden beklentileriniz oluşur. Şüphesiz bu filmin fragmanlarını izleyen herkes, doya doya güleceği bir film beklentisindeydi. Fakat filmin fragmanları, bulvar gazetesi manşetleri gibi olunca doğal olarak hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Fragmanlarda gösterilen esprilerin düzeyinde başka bir espri yok. Sinemadaki kalabalık hep beraber hiç kahkaha atmıyor. Bir film bunu yapmak zorunda değil şüphesiz, ama fragmanlarıyla bunu vaat ediyor ve bize tam aksini sunuyorsa, yalancı olmaktan ötede değil. Film 70'li yılların ortamını fena halde iyi yansıtmış, sürekli yeşilçam filmlerine, repliklerine ve sahne yıldızlarına göndermeler yapıyor. Genç ve bu filmlerden habersiz gençler için, anlamlandırılması zor bir film. Ha 40 yaşının üstündesiniz benim gibi, nostaljiniz gelmiş; sizi o havaya sokuyor. Kısacası; filme giderken gülmek için kendinizi hazırlamayın. TRT'nin nostalji programlarından birinde aldığınız hazzın, tebessüm veren hali için hazırlayın.
Bir zamanlar en çok gülünen adam Nejat Uygur'du. Genç nesile onu izlettiğinizde tebessüm bile etmiyor. Keza Levent Kırca.. Yoksa Cem Yılmaz'da kendi nesliyle birlikte "mazi" olmak yolunda mı?
Uzun zamandır izlediğim en kötü film demeyeceğim. Türk sinemasının üstünde de değil altında değil. Ama sorun şu ki gülünecek bir film değil. Sanırım artık CMYLMZ'a gülmediğimi teyit ettiğim filmdi. Bir iki yerde edilen küfürlere gülen çocuklar dışında seansta gülen insan bile hatırlamıyorum. Diyeceğim o ki komedi filmi gibi değildi. Herhangi bir filmdi. AROG'dan binlerce kat aşağıda Recep İvedik'ten de yukarda son yorumum budur.
Emeğe saygı için 5 üzerinden puanım 2, Yıl olmuş 2018 filmin kalitesi, izleyenleri cmylmz üzerinden popülizm etkisi yaratmış. Eldeki veriler ile bir film ancak bu kadar kötü olabilirdi, izlemediyseniz şayet hiç bir şey kaçırmadınız. Fakat izlediysenizde komedi anlamında gülmek için sahne bulmak için zorlandığınıza eminim... Vasat, vasat...
O kadar iğrenç bir filim ki verdiğiniz paraya yazık ENES BATURUN HAYAL Mİ GERÇEK Mİ filmi daha komikti ENES BATUR DA daha fazla eğlendim Arif ve 216 ya gitmemenezi tavsiye ederim.
Bence zaman kaybı değil, espiriler yerinde senaryo güzel , oyuncular hakkını vermiş.Cem Yılmaz filmleri içinde belkide en iyisi.Beğenmeyenlere dikkat edin ,her filmde cem yılmaz dan stand up performansı bekleyen kişiler.Kardeşim bu film , stand up değil. Adam her saniye sizi güldürmek zorunda mı !!
cem yılmaz tek kişi çıksan kanepede otursan yeterdi. Sana yakıştıramadım bu şaçma filmi. gereksiz boş konuşmalar.... ilkokul mizahı... yazıkkk verdiğim 11 tl ye acıdım resmen . böyle filmlerden kazandığınız parada haram ....