Kaan K.
5 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Büyük bir hevesle gittim ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için Gora ve arog süper filmlerdi belki 10 kez tekrarlarını sıkılmadan izlemişimdir.Film de şarkı söylemekten başka yaptıkları bir şey yok ve hiç gülmedim film de salondan çıt çıkmadı
Paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin. Son zamanlarda izlediğim en en en kötü film...Cem Yılmaz kendini bitirmeye çalışıyor herhalde böyle filmler çekerek
Milyon dolarların ,en kalite oyuncuların ,figürasyonların,son dönemin en iyisi teknik imkanların var.Ancak çektiğin Arif V 216 tam anlamıyla sıfır ! Tamam güldürmeyebilir,tamam,eğlendirmeyebilir ama hiç mi bir şey anlatmaz ,sonunu merak ettirmez bir film.Giriş gelişme ve final .Bunların hiç birisi film tekniğine uymamış ki adı film olsun. Renkler cümbüşü,oyuncu seçimleri bile filmi kurtaramıyor,Cem bunu anlamış olmalı ki her dakikasına bir ürün yerleştirerek filmin bütçesini çıkarmış. Gidenler bir önceki seanstan çıkanların yüzüne bir baksın lütfen.Keyifle çıkan,en çok güldüğü eğlendiği sahneyi sanki yanındaki arkadaşı seyretmemiş gibi ona anlatan birini gördünüz mü Allah aşkına....Göremezsiniz çünkü çıkan seyircilerde 2 saatinin ve parasının boşa gitmesinin ,öbür salondaki diğer bir fillme gitmemenin acısı,pişmanlığı var o yüzlerde ! Hala gitmemiş olanınız varsa aman ha,aman....paranız ve hali hazırda olan Cem Yılmaz sevginiz bir yerde dursun,sakın bu filmle onları ziyan etmeyin. Ben şahsen umudumu bir sonraki Cem Yılmaz filmine saklamayı düşünüyorum,her ne kadar umudum kalmamış olsa da...
merhaba..cem yılmazın merak ettiğim büyük reklamlar yapılan filmini seyrettim.. arif V 216 ..tam bir fiyasko..ne idüğü belirsiz derler ya..tam işte o..yazık..bu kadar harcamaya karakterlere..bütçeye ve zamana..cem işin içinden ALİ BABA 7 CÜCELER de olduğu gibi yine çıkamamış..gönderme ..gönderme ve bol küfür..ve müthiş ritim..hız..daha bir sahne nerden nasıl derken ışınlanıyoruz..yeni bir mekan yine donuyla cem..nerden geliyorsa yüzümüze ruzgardan uçan gazeteden öğreniyoruz herşeyi..recep ivedik tarzının biraz iyisi..sanki..ama konu hak getire..aklınca siyah beyaz sinemelerde olan iyi insanlar hala var..cüneyti..ayhanı sadri yi zekiyi..ajdayı filizi oynattın kadir inanırı da köşkün bir akşam partisinde kumar oynayan bir masada oynatsaydın da kadir abi inansaydı tüm bunlara..zeki müren sahneleri içler acısı ..bu kadar büyük bir sese ..ayıp olmuş..filiz akının bir barda işi ne..cüneyt arkının kavga sahnelerine gönderme yapmak için ne gerek var..ajda ajda..isminden faylanamak dışında ne işi var..tek bir sahne etkiledi beni..kerem alışık ile babası sadri alışık karşılaştığı sahne..tabi iki iyi oyuncununda hakkını teslim ederim..zafer algöz..ozan güven(filim onun üstüne kurgulu)..sonuç olarak..cem yılmazın.bana göre1.hokkabaz 2 herşey güzel olacak 3. vahşi batı dışındakiler seyirciye saygısızlık..
Cem yılmazın pek yakında filminden sonra bidaha cem yılmaz filmine gitmiyicem desemde beklentiyi çok fazla yükselttikleri için bu filme gittim. Ama tek kelimeyle vasat yine yerlerde standup haricinde bişey yapmamalı kesinlikle. Giderseniz görürsünüz zaten tek kelimeyle zaman kaybı ve çok kötü bir film olmuş
Bolca para harcanmıç, nostaljik ögeleri kullanmaya çalışmış,ancak berbat bir senaryo (Bkz.Arog ) skeç gibi bir film.Onca köpürtmeye rağmen , zayıf bir film.Komedi desen değil,Bilimkurgu değil,Dram değil.Ustalara saygı duruşu desek O da değil.Birşey işte ama Film Değil
Filmin ilk yarısı sadece 2 kere gülümsedim bunun üzerine ara verildiği zaman filmi çok seven bir arkadaşımı arayıp sordum filmin hangi kısmı daha iyi diye o da ilk kısmı deyince 2. kısma girmedim. Filmi abarta abarta beğenenleri anlamıyorum. Bu arada sırf bu yorumu yapmak için hesap açtım.
Cok sacma bir filim olmus havadigim zamana yazik filmin ilk çegreyinde kaktim zaten. Dogru ya her unlunun filmi iyi anlamina gelmez. Bosuna ugraşilmis bu filim icin
Recep ivedik filmlerini hiç sevmem. Ama recep ivedik filmleri bile bundan çok güzel. Cem yılmaz lütfen bir daha film çekme . hem paraya hem de filme doğmuşsun artık. Gora Türk sinemasına damgasını vurdu. Devamını bir türlü getiremedin. Güzel bir film yapacak hırs kalmamış. Sen git reklamlarda oynayarak para kazan. Ama böyle film yapacaksan film işine girme lütfen
Film hiç güzel değil. Kesinlikle bu filme iyi diyen komedi denen şeyden bihaberdir. Komedyen olarak çok iyi ama film yapamıyor. Boşuna gidip para vermeyin.
Emeğe saygı denebilir, ama filmde 1 saniye bile gülmüyorsunuz zaten bir senaryo yok aynı kadro ve goranım devamı gibi ama yılın en kötü filmi olur zamana yazık üzüldüm
Cmylz artık film çekmesin bence...hem onun parasına hem bizim paramıza yazık. ..milli servet boşa gitmiş. ..ne espri nede küfürler yerine oturmuş...ailece değilde tek başıma gitseydim ilk yarının ortasında salonu terk ederdim...çocuğunun annesinide zoraki oynatmak zorunda kalmış gibi geldi bana...