Arif v 216

YılmazPütün
YılmazPütün

19 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Çok sıcak bir yeşilçam filmi tadında olmuş öncelikle. Gerçekten şu yorum doğru; "Cem Yılmaz stand-up'ları gibi kahkakahalarla gülmeyeceksiniz" evet ama çok keyifli bir türk filmi izleyeceksiniz. Herkes gibi" çok gönderme vardı yeşilçama saygı duruşu vardı" falan bunları demeyeceğim herkes diyor zaten. Kesinlikle ve kesinlikle çok eğleneceksiniz, film hiç bitsin istemeyeceksiniz, kötü yorumlara bakıp gitmekten vazgeçmek üzereydim ki arkadaşımı kırmayarak gittim ve iyikide gitmişim diyorum... Kötü yorumlara aldırış etmeden mutlaka gidin izleyin hiç sıkılmaycak asla pişman olmayacaksınız.
Mustafa K.
Mustafa K.

7 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi ortalama bir zekaya, yakın tarihimize ait genel kültüre sahipseniz ve biraz da emeğe saygınız varsa kesinlikle çok beğeneceksiniz. Verdiği mesajları ve yarattığı duygu ile de mükemmel bir film. Esprileri de oldukça yerinde ve zekice. Çok güldüğünüz anlar da olacak duygulandığınız anlarda. 60'ları olduğu gibi yaşatmak için büyük emek ve para harcanmış filme. Sinemacılık açısından yürekten kutluyorum Cem Yılmaz'ı. Yer yer ancak yerinde kullanılan efektler de oldukça iyi. Beğenmeyenler gitsin Recep İvedik 8'i Düğün Derken 3'ü izlesin, o kadarını söyleyeyim.
Ankarali0606
Ankarali0606

5 Ocak 2018 tarihinde eklendi
G.O.R.A, AROG ve Yahşi Batı'dan sonra en beğendiğim ve bence bu filmlerden sonra en güzel Cem Yılmaz filmi yapmış özellikle filmin 1969 yılında geçmesi nostaljik bir havası olması ve bazı ince espiriler olması harikaydı Çağlar Çorumlu ise Zeki Müren i oynamamış adeta yaşamıştı hani diğer roller de çok iyiydi ama gerçekten Çağlar Çorumlu nun Zeki Müren performansı her performanstan ayrı mükemmeldi filmde G.O.R.A dan esintiler olması tabi ki filmin en güzel yanıydı
Izleyen biri
Izleyen biri

9 Ocak 2018 tarihinde eklendi
film muhteşem olmuş. Cem Yılmaz bu Ülkenin en zeki insanlarından biri. Filmin her anından aşırı keyif aldım. film için fazla olumsuz yorum var. şöyle izah edeyim cem yılmazın espirilerini anlayamayan o seviyede kültürü olmayan insanlar bu filmi normal olarak beğenmez. Recep İvedik gidi bir film bu ülkede rekor kırıyor varın siz düşünün ülke insanın durumunu. söylenecek çok söz varda boşver ... hollywood kalitesinde üst zeka isteyen bir film.
Gülce G
Gülce G

9 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Türk sinemasında kalite kavramı cem yılmazla girdi dünyamıza. 2 saatin her anı çok kaliteli geçti. tekrar izlesem sıkılmam o kadar sanatsal komik ve eğlenceli bir film. oyunculuklar muhteşem karakterler çok iyi seçilmiş. efektler felan her şey muhteşem. kaçırmayın derim...
Dipnot: zeka seviyeniz uygun değilse gitmeyin filme. her film herkese uygun değil sonuçta
celusrameda
celusrameda

8 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Öncelikle ben filmden çok keyif aldım. İzlemeyi çok sevdiğim filmlerin dünyasına gittim tekrardan. Güldük, eğlendik; su gibi geçti zaman. Bir komedi filminden daha fazlasını bekleyemezsiniz. Tavsiyem, bu filme gidecekseniz eleştirilere kulaklarınızı tıkayın. Çünkü sağda solda filmi izlemeden yorum yapanlar var gibi geliyor bana. Nedeni bilinmez. Aşırı uygunsuz, filmi yansıtmayan eleştirileri görünce böyle düşünüyor insan. Gidin kendiniz karar verin.
Murat Şen
Murat Şen

20 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Muzikleri ile bile eglendiren, bolca gulduren bir filmdi. Cem Yilmaz filmlerini goz onune alindiginda ilk 3'e girer rahatlikla. Harika espriler var.
Bülent K.
Bülent K.

6 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Üst kadro zaten mükemmel fakat bu filmde figüranlar bile özenle seçilmiş sayısız bir kadroya sahip.. Geçmişe saygı ile mükemmel bir film olmuş..
Yasin Ç.
Yasin Ç.

10 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Cem yılmaz ın filmleri hep macera + komedi olmuştur başa gelen talihsizlikler ve arada ki espiriler film tek kelime ile muhteşemdi. Komedi filmine gitmiyorsunuz o yüzden kasıla kasıla gülmeyi beklemeyin ama gerçekten macera dolu güzel bir film.
mehmet k.
mehmet k.

6 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Filimin başından sonuna kadar bilim kurgu ve komedi var çok beğendim Geçmişe gidip eski yeşik çam karakterleriyle bir araya gelip oradan çıkarılar espiriler bilim kurgu harikadı yanlız filimde bomanli faruğun olmaması benim için bir eksikti diye düşünüyordum ama geçmişte onun çocukşuğunu görüp ona sarılıp güzel bi ironi sahnesi yaşattı bizlere ve cem yılmazın fevkalade espirileri bizi kahkahalara boğdu izlemiyenler mutlaka izleyin harika bir filim
Metehan A.
Metehan A.

18 Ocak 2018 tarihinde eklendi
FİLME ÇOK EMEK VERİLMİŞ. HEM KOMEDİ HEM DE BİLİM KURGU ÖĞESİNİ BARINDIRIYOR. 1969 DAKİ TİPLEMELER ÇOK GERÇEKÇİ. BEĞENDİM
ozancmersin
ozancmersin

20 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Türk sinemasına çığır atlatan adam cem yılmaz!!!
Internette o kadar kötü yorum görünce korkarak gittim filme ama iyi ki de gitmişim dedim. Dönem filmi yapmanın bütün zorluklarını aşarak harika bir iş çıkarmışlar emeklerine sağlık.
Not: Lütfen cem yılmaz yaptı diye stand up gibi komedi beklemeyelim, sonuçta bu bir film 
Şenel S.
Şenel S.

6 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Muhteșem olmuş! G. O. R. A. ve A. R. O. G. gibi efsanelerden sonra biraz şüpheci gitmiştim ama Cem Yılmaz döktürmüş yine...
Neslihan B.
Neslihan B.

16 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Hiç gülmedim diyen kişiler olmuş siz komedi nedir biliyor musunuz acaba? Recep ivediğe komik diyen insanlar gelip burada gülmedim diyor. Siz de haklısınız. Film mükemmel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle CEM YILMAZ baba adamsın saygılar :)
Ahmet T.
Ahmet T.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Aşırı rencide edici yorumlar görüyorum,mizah seviyesi yerlerde olan insanlar olduğuna inanıyorum,cem yılmaz bana göre bu ülkenin mizahi kalitesini tek başına elinde tutan bir komedyen gora ve arog filminin devamı niteliğinde olan arif v 216 her açıdan kalite kokan bir filmdi,izledim ve beklentimi fazlasıyla karşıladı,görsellik açısından bile kesinlikle izlenmesi gereken bir film,Türk sinema tarihine adını altın harflerle yazdıracağını düşünüyorum gerçekten çok güzel göndermeler de vardı baştan sona soluksuz izledim ve bol bol güldüm,kötü eleştiri yapan arkadaşlara da cem yılmaz'ın söylemi ile karşılık vermek istiyorum ''daha önce hiç güldünüz mü'' o kaslar hiç çalışmamışsa bu filmde de çalışmasını beklemeyin,cem yılmazın gösteri ve filmlerine gülmüyorsanız başka neye gülüyorsunuz çok merak ediyorum,büyük ihtimalle recep ivedik vb filmlere katıla katıla gülüyorsunuzdur,osuruk,küfür,kabalık başka birşey yok,zaten bu tür şeylere ilgi duyan insanlardan da bu filmi anlamasını bekleyemem...