Kimse bilip bilmeden yorum yapiyor. Ölmeden önce yapilmasi gereken şeyler var ya. Hah iste onlardan biri şu filmi izlemek. Filmin her yerinden zeka fışkırıyor . izleyin.. İzleyin .. İzleyin
Fütüristik yapısı ile bilim kurgu, yapay zeka ve polisiyeyi bir arada sevenler için izlemesi ideal fakat mekan, zaman ve erişilebilirlik yönleri ile ele alacak olursak beklentimin altında kaldığını söyleyebilirim. Sıkıcı Pazar gecelerini bir nebze olsun heyecanlandırmak isteyenler izleyebilir. spoiler: Stem'i Trace'in vücuduna entegre etme kısmı beklediğimden çok daha hızlı ve kolay oldu. Stem'in kontrolü ele alması da nitekim aynı şekilde. Filmin akışının bu denli alelade olmasının seyir zevkini düşürdüğüne inanıyorum.
Film güzel . Konusu , merak uyandıran öyküsü ,polisiye ve bilim kurgu karışık hikayesi hepsi ni nustune Avustralya yapımı olması . Hollywood görselleri Hollywood yapimciligi Hollywood dizaynı olsa daha iyi olurdu ama adamlar bu kadar yapmış . Çünkü Hollywood bu işi iyi yapıyor örnek terminator . Örnek avatar . Tek eksiklik Hollywood tarzının olmaması belki de biz kendimizi Hollywood a çok kaptırdık her güzel film in o tarzda olmasını bekliyoruz bu yüzden de gözümüz aşina olmuş olabilir . Kısacası konusu işleyişi ve yaratıcılığı güzel bir film .
Film çok güzeldi ama anlayamadığım bi nokta vardı spoiler vererek bunu açıklamak istiyorum. @spoiler Eğer herşeyi stem yönetiyorsa neden eronın bilgisayarı kapatmasına izin verdi. Ve neden veri girdilerini önceden kapattırmadı da son dakkaya bıraktı ben bi yapay zeka olsam bu önlemi en başta alırdım. Ve Eronın sistemi kapatmasına en başta engel olurdum @spoiler Bu kısımdaki mantık hatası dışında izlenebilir seyir zevki yüksek güzel bi film tavsiye edilir
STEM :) Konusu değişik ve güzel, aksiyonu yerinde, sonu şaşırtıcı bir sonla biten bilim kurgu türde harika bir filmdi. Başrol oyuncumuz Logan Marshall-Grenn rolünün hakkını vermiş güzel oynamış doğrusu. Son sahnesinde anlaşılacağı üzere filmin devamı gelecek. Ben çok beğendim . Tavsiye ederim mutlaka izleyin.