Mediirs
10 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en aksiyonlu filmlerden biri. Filmin nabzı hiç düşmedi. Konusu ileri teknoloji olmasına rağmen hiçbir mantık hatası yoktu. Film aklınıza gelen bütün soru işaretlerine cevap verdi. Upgrade; Ip Man ve Venom birleşmesi gibiydi. Dövüş sahnelerini bağırarak izledim, aşırı keyifliydi. Grey -Logan Marshall Green- bana Tom Hardy'i anımsattı. Stem de aynı şekilde Venom'u. Logan Marshall'ın felçli halinden süper güçlü haline geçişleri olsun dövüş sahneleri olsun pek çok yerde sağlam bir oyunculuğu vardı. Filmin finali de giriş gelişme kısmı kadar iyiydi. Bu yüzden 5/5
Bilim kurgu sevenler için harika bir film. zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. fikir çok yaratıcı, işlenişi çok iyi, sürükleyici ve sürekli merak uyandıran bir film.
Çok güzel. Çok özel bir filmdi. Ve umuyorum devamı gelir. Rüyalar. Hissettiklerimiz. Bir filmde arka fon müzikleri, arka plan ışıkları, sahneler, açılar.. Nasıl da etkiliyor insanı. Bu film sadece bir bilim-kurgu değildi. çok şey vardı.
Bilim kurgu ve yapay zeka merakı olanlar için kaçırılmayacak film. 1 saniye bile gözümü alamadım. Böyle filmlerin ülkemizde seyredilmemesi bir sinema sever olarak beni çok üzüyor.
Bu kadar muhteşem bir film için milyarlarca ödül gerek.Emeği geçen herkesi tebrik istediğim tek film.İlk defa bir filmin puanı artsın diye yazı yazıyorum.Her neyse muhteşemdi....
Efsane bir filmdi arkadaşlar sinemaya gidecekseniz ve film arıyorsanız tereddüt etmeden bu filme gidin özellikle bilim kurgu ve gerilim olması benim tam istediğim özelliklerdi
Diziden dönme sandığım yada devamında dizisi vardır diye aradığım film.. Karanlık karanlık.. Teknoloji ve yakın gelecek.. Cyborg larla başlayan wastwırldle devam eden bu filmle gerçek dünyayı gösteren bir tarz.. Süper
Kimse bilip bilmeden yorum yapiyor. Ölmeden önce yapilmasi gereken şeyler var ya. Hah iste onlardan biri şu filmi izlemek. Filmin her yerinden zeka fışkırıyor . izleyin.. İzleyin .. İzleyin