Upgrade
4,2

Mediirs
Mediirs

10 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en aksiyonlu filmlerden biri. Filmin nabzı hiç düşmedi. Konusu ileri teknoloji olmasına rağmen hiçbir mantık hatası yoktu. Film aklınıza gelen bütün soru işaretlerine cevap verdi. Upgrade; Ip Man ve Venom birleşmesi gibiydi. Dövüş sahnelerini bağırarak izledim, aşırı keyifliydi. Grey -Logan Marshall Green- bana Tom Hardy'i anımsattı. Stem de aynı şekilde Venom'u. Logan Marshall'ın felçli halinden süper güçlü haline geçişleri olsun dövüş sahneleri olsun pek çok yerde sağlam bir oyunculuğu vardı. Filmin finali de giriş gelişme kısmı kadar iyiydi. Bu yüzden 5/5
SE A.
SE A.

29 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Bilim kurgu sevenler için harika bir film. zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. fikir çok yaratıcı, işlenişi çok iyi, sürükleyici ve sürekli merak uyandıran bir film.
Şahin C.
Şahin C.

2 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel. Çok özel bir filmdi. Ve umuyorum devamı gelir. Rüyalar. Hissettiklerimiz. Bir filmde arka fon müzikleri, arka plan ışıkları, sahneler, açılar.. Nasıl da etkiliyor insanı. Bu film sadece bir bilim-kurgu değildi. çok şey vardı.
Suat Y
Suat Y

1 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film çok güzel. Filmi izleyince başka bir boyuta geçiyorsunuz. Herkese tavsiye ederim. Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.
Ceyda K
Ceyda K

5 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Başından sonuna kadar heyecan ve sürprizlerle doluydu. Filmin devamını bekliyoruz.
Poyraz K.
Poyraz K.

1 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Bilim kurgu ve yapay zeka merakı olanlar için kaçırılmayacak film. 1 saniye bile gözümü alamadım. Böyle filmlerin ülkemizde seyredilmemesi bir sinema sever olarak beni çok üzüyor.
Pınar A.
Pınar A.

8 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi. Tam bilim kurgu tarzinda soluklarinizi tutarak izleyeceginiz bir film. Herkese tavsiye ederim.
Destan Dilay T.
Destan Dilay T.

2 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bu kadar muhteşem bir film için milyarlarca ödül gerek.Emeği geçen herkesi tebrik istediğim tek film.İlk defa bir filmin puanı artsın diye yazı yazıyorum.Her neyse muhteşemdi....
Süleyman A
Süleyman A

2 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Hafta sonu gittik arkadaşlarla her anı heyacan dolu bir film. Gidin izleyin kafanız dağılsın . Çok beğendim
Ekrem Berat T
Ekrem Berat T

9 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Efsane bir filmdi arkadaşlar sinemaya gidecekseniz ve film arıyorsanız tereddüt etmeden bu filme gidin özellikle bilim kurgu ve gerilim olması benim tam istediğim özelliklerdi
ab Krks
ab Krks

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Diziden dönme sandığım yada devamında dizisi vardır diye aradığım film.. Karanlık karanlık.. Teknoloji ve yakın gelecek.. Cyborg larla başlayan wastwırldle devam eden bu filmle gerçek dünyayı gösteren bir tarz.. Süper 
x s
x s

18 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Yoruma yorum için yazdım. Kafa dağıtmak için uygun gören eleman, aynı yorumu 2024 filmi için de yapmış. Kopyala yapıştır yani..
Selda O
Selda O

1 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Böyle kaliteli filmlere ülkemizde neden yeteri kadar değer verilmiyor anlamıyorum. Film gelince mükemmel ötesi söylenecek söz yok..
Festilaf N
Festilaf N

3 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Kimse bilip bilmeden yorum yapiyor. Ölmeden önce yapilmasi gereken şeyler var ya. Hah iste onlardan biri şu filmi izlemek. Filmin her yerinden zeka fışkırıyor . izleyin.. İzleyin .. İzleyin
Ridvan A
Ridvan A

4 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Oyunculuk güzel kurgu harika senaryo mükemmel. Filmin son sahnesi itibariyle devamının geleceğinin sinyalini verdi.