Engin Yüksel
1.470 değerlendirmeler
4 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
gerçek bir hikayeden yola çıkılarak sahneye aktarılması filmi daha çekici kılıyor. Oyunculukları ve çekim açıları açısından bu kadar iyi olacağını beklemiyordum 7/10
Hayatimda izledigim en kotu filmdi. Korku filmi degil komedi filmi deseler daha iyiymis. Oyuncular berbat efektler yol kurgu hikaye cok ama cok kotu. Verdigim paraya oturdum agladim. Ya bi filmi yaptiktan sonra olmus mu diye oturup izlemez mi yonetmen? Hic izlemeden direk vizyona surmus heralde. Bu filmi ceken kamera olsam bozulurum bir daha film cekmem. Puanim 1 bilde degil 0. Verecgnz paraya yazik.
Hayatımda izlediğim en boktan film Teoman gündüz kendini yönetmen sanmış aslında suç onun değil bu filme onay veren sektör yöneticilerine küfür etmek lazım halkın zekasını hafife aldıkları için. Yazık verdiğim para biyana harcadığım 2 saate acıdım. Yazıklar olsun size
Bu köyü nerden buldular.Efsoydu.Arkadaşlarla oraya gitmek istiyoruz.Açıkcası filmin ilginç bir ambiyansı var evlere girdiklerinde duyduğumuz hayvan sesleri çok iyiydi.Ben etkilendim ve son yarım saati gerildim.
vaktime,parama yazık oldu.tabii gözlerime de...oğluma versem makineyi bu kadar titretmez.filmin adı Aşkım Aşkım olsaydı daha yeride olurdu,hala kulaklarımda.ya hiç mi gösterime girdirmeden seyredelim demediniz.nereye gidiyor bu insanlarrr
Filmi arkadaşlarla dün izledik. Öyle daha ikinci dakikasında bööö diye korkutan filmlerden değil. Sürükleyici. Merak uyandırıcı ve geriyor. Özellikle son yirmi dk bayağı korktuk.
Filme bir arkadaşım ile gittim.Açıkçası el kamerası filminden keyif alanları memnun edecek bir film.Bence sürükleyiciydi.Gerildik ve gidicek arkadaşlara öneriririm.
Köy muhteşemdi.Oyuncululuklar doğaldı.Açıkçası ben filmi beğendim.Ses efektleri çok yoktu ancak filmdeki ve köydeki hayvan sesleri beni çok etkilidi.Son yarım saatinde koltukta hereket edemedim.Öneririm..
Dabbe Siccin tarzı film sevenlerin beğenmemesini normal buluyorum.Arkadaşlar film farklı bir teknikle çekilmiş.Köy çok değişik.Farklı sesler duyduk.Arkadaşlarım ve ben filmde gerildik.Çok korkunç değildi ama bulundukları ortam çok değişikti.Filmin mekanı sürekli aklımdan gitmiyor.Çoktuhaf ve değişikti
iki arkadaşımla birlikte gittik.Başta sıkıcı gibiydi ancak gençlerin köye gidişiyle işin rengi değişiyor.Köylerdeki evler etkiliciydi.ortam gericiydi.Arkadaşlarım ve ben açıkçası filmi geçer buluyorum.
Afedersiniz ama bu kadar saçma kurgu görmedim yönetmen bunu yazdığında nasıl beğenip seyirci önüne sunmuş hayret ediyorum 90tlmiz çöpe gitti emeği geçenlere yazık olsun
4kişi gittik üçümüz beğendik.Köy çok iyiydi.Mekanlar bile korkuttu.ikinci yarısında film çok gerdi.Sonundaki sürprizini eh işte fena olmamaış El kamerası filmlerinde ben daha çok etkileniyorum.