Game of Death
Game of Death posteri
Vizyon tarihi belirsiz | 1s 10dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Sébastien Landry (II), Laurence Morais-Lagace
|
Senarist Sébastien Landry (II), Laurence Morais-Lagace
Oyuncular: Sam Earle, Victoria Diamond, Emelia Hellman
Üyeler
3,0 1 Puanlama, 1 Eleştiri

Özet

Ölmek ya da öldürmek “Ölüm Oyununun” altın kuralıdır. Yedi bin yıldır süregelen bu oyunun kuralını görmezden gelenler berbat haldedir. Masa oyununu keşfeden bir grup insan, parmaklarını oyunda bulunan düğmelere koyduklarında her birine bir iğne batar ve birkaç damla kan oyun tahtasının ortasına doğru akar. Oyun artık aktif haldedir ve ekranda beklenmedik bir mesaj yayınlanır. Oyunun etrafından toplanan 7 kişi şimdi ölmek ya da birbirlerini öldürmek zorundadır.

Oyuncular

Sam Earle'un fotoğrafi
Rolü : Tom
Victoria Diamond'un fotoğrafi
Rolü : Beth
Emelia Hellman'un fotoğrafi
Rolü : Ashley
Catherine Saindon'un fotoğrafi
Rolü : Mary-Ann

İzleyici eleştirisi

Ilknur K
Ilknur K

Takipçi 1.251 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Aslında konu itibarı ile güzel film yapmışlar. Başlarda saçma gereksiz sahnelerden sonra asıl gerilim başlıyor. Ancak sonlara doğru film yine saçmalamaya başlıyor. İyi bir yönetmen elinden geçseymiş daha başarılı olabilirmiş bu film.

Fotoğraflar

Teknik bilgiler

Ülke ABD, Kanada, Fransa
Dağıtımcı -
Yapım yılı 2017
Metraj uzun metrajlı film
İlginç Detaylar -
Bütçe -
Dil İngilizce
Görüntü formatı -
Renk Renkli
Ses formatı -
Yapım formatı -
Viza numarası -

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.