thedeadlock83
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kurgu güzel ama mantık güzel değildi. üstelik oyuncuların olayı kavramaları yapmacıktı. daha iyi bir senaryo ile sağlam bir başyapıt olabilirdi. 6.5/10
Mantık hatalarına kafayı takıyorsanız izlemeyin.Filmdeki mantık hataları beynimi meşgul ediyor ve bu film de baştan sona mantık hatası dolu. Tabi size kalmış mantık hatalı izlerim diyorsanız izleyin. Mantık hatasını görünce kapadım filmi hepsini izlemedim. mantık hatası şu : spoiler: Şimdi bu johnny babasını yangından kurtarıyor ve yeni anılar oluşuyor. Ama nedense sadece babasının yangında öldüğünü bir tek bu hatırlıyor diğerleri unutmuş.Babasını kurtarmasıyla tüm gelecek değişiyorsa johhny de babasının yangında öldüğünü hatırlamaması gerekirdi çünkü babası yangında hiç ölmedi.Ve johnny geçmişteki babasına yangında öldün diyemezdi çünkü yangında ölmedi. Yani daha filmin başında mantık hatası var ve filmin işleyişi bunun üzerine gidiyor.