Frekans
4,2

odinhan
odinhan

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bilimurgu severleri tatmin edebileceğine inandım,polisiye ile bilimkurgu arasında giden müthiş mantık hatalarına sahip fakat en azından özgğn bir senaryoya sahip bir film.10/6
hazaraki
hazaraki

30 Haziran 2002 tarihinde eklendi
İYİ OYUNCULUK, HEM HEYECANI HEMDE DUYGUSALLIĞI, SENARYOYU SAPITTIRIP GERÇEKLİKTEN UZAKLAŞTIRMADAN ANLATAN İYİ SENARYO, ETKİLEYİCİ VE MERAK UYANDIRICI ÖYKÜ. OLDUKÇA İYİ BİR FİLM.
GELECEKLE İLETİŞİM KURMA KONUSU NE KADAR GERÇEKÇİ O TARTIŞILIR AMA VİZYONA GİREN BİR SÜRÜ SAÇMA, GERÇEK OLMASI İMKANSIZ FİLMLERİN İÇİNDE OLDUKÇA OLASI DURUYOR. İZLENMELİ BENCE.
kaya205
kaya205

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Konusu güzel ama tatmin etmiyor sizi, boş zamanınız varsa izleyin. 10/7
handanunal
handanunal

18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
kurgusu çok iyi.Fazla mantıklı gelmese de izlenecek ve sürükleyecek türden bir film.
mmaslan06
mmaslan06

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
burdaki yorumlara bakarak büyük bir merakla izledim. ama filmin yarısında bıraktım. ya ben günümde değildim ya da gerçekten kötü bir filmdi. filmi bilimkurgu olarak bekliyordum ama daha çok macera tarzında. bence bilim kurgu bir araş değil bir amaç olmalı, o yüzden hoşlanmadım galiba. mesela dejavu da bu tarz bir filmdi onu da sevmemiştim. mantık hatası bol olan filmler. 10/6
drercantekin
drercantekin

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gösterişten uzak, efekler yönünden fakir, sıradan insanların, sıradan bir ailenin filmini mi izlemek istiyorsunuz ? Ama bu film bilim-kurgu ile duygusallığı, heyecanlı bir polisiye macera ile mutlu bir aile sevgisini mükemmel bir şekilde birleştirmişse izlenmeye değer değil mi ? O zaman " Frekans " sizin filminiz.. Bir başyapıt olmasa da sıkı film diye tabir edebileceğimiz " Frekans " izlerken size zamanı unutturacak kadar iyi kurgusu ile ön plana çıkıyor. Kolleksiyoncuların listesinde yeralmayı hakeden iyi bir film. Tıpkı futbolda süper yıldız olmayıp, çok iddialı görünmese de görevini eksiksiz yapan, bir makina gibi işleyen, kendinden beklenenden fazla performans gösteren, görev adamı diye tabir edilen futbolcuların tadında bir film !
Alp E.
Alp E.

27 Şubat 2013 tarihinde eklendi
herkes mantık hatasından söz etmiş ama ben bi hata bulamadım gayetmantıklı ve fantastik i film. 3.5/5
İlker Koçak
İlker Koçak

30 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten harika, nasıl bir heyecanla izleniyor anlatamam. Bu tarz filmlere bayılıyorum. Kelebek etkisi, zaman yolcusunun karısı vs vs. böyle hikayeler her zaman yazılmıyor, şu an genelde senaryolar aksiyonla dolduruluyor. Hikaye akıp gitmeli, heyecan bu şekilde daha güzel