l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
x-men efsanesini başlatan filme 2000 yılında koşa koşa gitmiştim resmen :) içimde büyük bir heyecan vardı ve bu heycan film bitene kadar sürdü.sonuçta mutlu mesut ayrıldım salondan :) afiş çalışması olarakda seri içinde en beğendiğim afiş tasarımı ilk bölüme ait :) stevart olsun, jackman olsun,berry ve diğer oyuncular olsun karakterleri çok iyi canlandırmışlar beyazperdede...
bende yeni izleyebildim çok beğendim filmi serinin diğer filmlerine oranla macerası az ama efektler,senaryo ve oyuncular gerçekten takdire değer.Özellikle volverine benim favorim.İzlemeyenler bence bir an önce izlesinler.8/10
Benim en çok keyif alarak izlediğim uyarlamalardan biri.Yalnız filmde Cyclops çok geri planda kalıyor,bir tek ona takıldım.Yoksa çizgi roman ve çizgi filmde çok önemli bir karakterdir Cyclops.Filme gelince...X-Men hayranlarını ve bu tür uyarlamaları sevenleri kesinlikle memnun edecek bir film.Kaçırılmamasını tavsiye ederim.
X-meni bu kadar iyi bir kurgu ile sinemaya uyarlamak bence gerçekten ciddi bir başarı.Aksiyon,bilim kurgu oldukca iyi harmanlanmış,abartı sahnelerden kaçınılmış başarılı bir yapım.10/8
serinin başlangıcı olan film bana kalırsa serinin en zayıf halkası ? yavan ve zorlama buldum ben filmin bir çok yerini ? ama efektleri olsun , yönetimi olsun , karakterleri olsun , oyuncu performansları olsun başarılı bir süperkahraman filmi ? 10/6 ?
Bryan Singerın fantastik sinemayada yatkın olduğunu kanıtlayan ve seriye dinamik bir giriş yapıp 2000'lerin marvelin çizgi romandan uyarlanan filmleriyle dolmasını sağlayan film.Tüm karakterleri sevmemizin yanında Xmen evrenine uzak olanların dahi heycanlandıran diğer filmleri büyük bir merakla beklememizi sağlayan çok iyi bir film.
Herşeyiyle dört dörtlük bir film diye nitelemek yanlış olmaz sanırım.Gerek senaryo, gerek oyuncu kadrosu ve gerekse görselliği ile son zamanların en iyi bilimkurgu-aksiyon filmlerinden biri bence...