60 Saniye
4,1

naked-soul
naked-soul

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film çok güzel değildi bence ve nicolas cage’in bana göre daha ii ve daha başarılı performans sergilediği filmler var.özellikle o bir düzine arabanın üstünden arabayla atladığında yüzünde ’vay be’ dermişcesine oluşan ifade çok yapmacıktı.ayrıca jolie’ye sarı saç bayağı yakışmıştı;)
mrs-durden
mrs-durden

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
keyifli bir aksiyon filmi ama çok da abartılacak bir film değil
tuffy34
tuffy34

14 Mart 2004 tarihinde eklendi
Çok fazla numarası olmayan bi film.. nicolas cage için izlenebilir..
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tıpkı ’’Hızlı ve Öfkeli’’ serisinin yaptığı gibi araba sevdalılarını hedefliyor film.Bununla birlikte sıradan olmaktan öteye geçemiyor.Arabalara karşı özel bir merakı olmayanların izlemesine de gerek yok zaten. 5/10
senward
senward

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
şahsen konusunu beğenmedim nicolas cage olmasa hiç izlenilmez bir film
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
araba merakLiLarin bayiLacagi ama benim bir kere izLeyip bir daha asLa izLemeyecegim bir fiLm...
guilty571
guilty571

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bnce en hayacanlı filmi bu nicolasın..çünkü temposu hiç düşmeyen ve oldukça eğlenceli bi film....guzel bi macera...nicolas ın kendini en bulduğu ve bnce bi nevi kendini oynadığı ve herzamnkinden biraz daha fazla süper olduğu bi filmi...syredilmeli hatta defalarcada izlqanabilir,çnkü eğlenceli..
nkiroglu
nkiroglu

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir izleyici 10/10 puan vermiş, bir izleyici de 1/10 puan vermiş, aradaki fark enteresan, bu kadar farkı açan nedir acaba diye düşünüyor insan, bu yüzden filmi izleyeceğim, selamlar, saygılar.
enes-zeren
enes-zeren

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmde kopuklar vardı.sacma film deyip durdum film boyunca.konu güzel seçilmiş.ama ben fazla zevk alamadım.yine de izlemeye değer.
katedral13
katedral13

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
nicolasın kendini ve aktörlüğünü oldukça iyi sergilediği ve yaşanaların eğlencesi ve heyecenına seyirciyi ustalıkla katabilen en iyi aksiyon macerası buydu galiba......
sarı saç da yakışmıştı bu arada.......
heyecanı bi sn bile düşmeyen romantik ve aile bağları üzerine güzel bi filmmmmmm.
iyi seyrlr
pint-2
pint-2

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
angelina'yı az kullanmışlar bence büyük hata ama yinede güzel,hoş izlenir