naked-soul
6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film çok güzel değildi bence ve nicolas cage’in bana göre daha ii ve daha başarılı performans sergilediği filmler var.özellikle o bir düzine arabanın üstünden arabayla atladığında yüzünde ’vay be’ dermişcesine oluşan ifade çok yapmacıktı.ayrıca jolie’ye sarı saç bayağı yakışmıştı;)
Tıpkı ’’Hızlı ve Öfkeli’’ serisinin yaptığı gibi araba sevdalılarını hedefliyor film.Bununla birlikte sıradan olmaktan öteye geçemiyor.Arabalara karşı özel bir merakı olmayanların izlemesine de gerek yok zaten. 5/10
bnce en hayacanlı filmi bu nicolasın..çünkü temposu hiç düşmeyen ve oldukça eğlenceli bi film....guzel bi macera...nicolas ın kendini en bulduğu ve bnce bi nevi kendini oynadığı ve herzamnkinden biraz daha fazla süper olduğu bi filmi...syredilmeli hatta defalarcada izlqanabilir,çnkü eğlenceli..
Bir izleyici 10/10 puan vermiş, bir izleyici de 1/10 puan vermiş, aradaki fark enteresan, bu kadar farkı açan nedir acaba diye düşünüyor insan, bu yüzden filmi izleyeceğim, selamlar, saygılar.
nicolasın kendini ve aktörlüğünü oldukça iyi sergilediği ve yaşanaların eğlencesi ve heyecenına seyirciyi ustalıkla katabilen en iyi aksiyon macerası buydu galiba...... sarı saç da yakışmıştı bu arada....... heyecanı bi sn bile düşmeyen romantik ve aile bağları üzerine güzel bi filmmmmmm. iyi seyrlr