Martıların Efendisi

Tugçe Ceren S
Tugçe Ceren S

12 Aralık 2018 tarihinde eklendi
İşledikleri kötülükler için iyi bahaneleri olan kötücüller tarafından tornaya sokulmuş aykırılığı çatlak sesi susturulmuş bu süreçte aklını yitirmiş bir siyasi suçlunun daha dinlenebilir hayal dünyası olsa çok daha güzel bir film olurdu. Oyunculuklar gayet iyiydi ama jhonny depp e yıldız isimleri saydırmaktansa insana dair güzel aforizmalar duysaydık keşke. Bilim kurgu öykü yarışmalarındaki genç kardeşlerimizin hikayelerine benzemiş karekterin hayal dünyası, haliyle vasat duruyor. Kesinlikle izlenir ama filmin bazı sahnelerini senaryonun bazı parçalarını kafanızda sizin belirlemeniz daha güzel sonuçlar verir.
Müjdat Kazancı
Müjdat Kazancı

29 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Filmi çoğu kişi iyi yorum yazmamış bana göre mükemmel bir film anlatılmak istenen konu bence alenen ortada bu ülkede çok fena şeyler oldu, tamam filmin gidişatında bazı aksak sahne gelişmeler var bend ekatılıyorum ama bence seneryonun ne anlatmak istediğine odaklanmalıyız bütün oyuncular inanılmaz bir performans sunmmuş.Ön yargılı olmayın gözlüklerinizi çıkarın alıcı gücüyle izleyin filmi bakalım ne anlıyacaksının filmden..Saygılarımla..