görüntü yönetmenliği olsun,oyunculuk olsun çok yerinde eli yüzü düzgün bir western ve gayet izlenebilir bir yol hikayesi. gerektiği yerde aksiyonu,gerektiği yerde de duygusal sahneleri,hepsi dozunda. hikayeyi tahmin ediyorsunuz direkt, o yüzden daha sıkıcı bir film bekliyordum ama öyle çıkmadı. bu tarz filmlerde görülen bazı gereksiz gerilim yaratma ögelerine çok girmeden akıp giden bir hikaye yapmış paul greengrass. bir başyapıt değil ama gayet iyi bir film pandemi dolayısıyla güzel yapımlara hasret kalmış sinemaseverleri tatmin edecek bir film uzun zamandır şöyle o atmosfere sokan bir western izlememiştim,iyi geldi.kısacası ben beğendim 10 üzerinden 7
Filmde anne babası ölen ve kendini Kızılderili zanneden aslında Alman olan bir küçük kızın teyzesinin yanına götürülmesini anlatıyor. Yolculukta çok tekin olmayan yerlerden geçiliyor ve bu sahne çok uzun sürmüş. Bir de küçük kızı sapıkların istemesi çok kötü. Yüzbaşı onu korumak için elinden geleni yapıyor, kızın mermi bitince bozuk para getirmesi de zekice. Teyzesine teslim edince eniştesinin onu bahçeye bağlaması da çok kötü. Neyse ki yüzbaşı geri dönüp kızı geri alıyor ve daha sonra işi olan haber okumayı küçük kızla birlikte yapıyor. Sonunda mutluluk vardı. Filmi beğendim, yolculuk sahnesi biraz daha kısa olabilirdi.