Ölümlü Dünya

Ceyda G.
Ceyda G.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Yahu filmin sonu yoktu? Bi yere bağlanmayan konusunu ha simdi anlarım ha anlicam derken biten bittimi diye birbirimize baktığımız bi film olmuş. Paranız ve zamanınız bolsa koşarak gidilmeli.
Hasan S.
Hasan S.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Beklentilerimin oldukça üzerinde bir film olmuş. Uzun zamandır hiç bir komedi filminde bu kadar gülmemiştim şu kötü yorum yapanlar'ın amacını anlamış değilim.
Beyza B.
Beyza B.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Berbat bir film küfür adam öldürmenin ucuzluğu ....Estetikden yoksun hiç bir sosyal mesaj içermeyen izleyeciyinin vaktini ve parasını çalmakla emeği geçen kaliteli bildiğimiz oyunculara ve yapımcılara selam olsun
Tolga S.
Tolga S.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Büyük hayal kırıklığı yaşadım.çok ağır ilerliyor gereksiz çok diyalog var ,emeğe sağlık diyecegim ama emekte yokki 1 haftada çekilmiş belliki. filmi izlerken uyuyanlar dışında arkadaşlarıma ısrarla izlettigim için çok mahcup oldum. Zaman kaybı.
Taha Berkay A.
Taha Berkay A.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Sadece ve sadece küfür baska hicbirsey yok. Sakın cocuklarinizin izlemesine izin vermeyin .Parama cok acidim.zaten yarisinda ciktik
Nail K.
Nail K.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Büyük ümitlerle gidip büyük hüsran yaşadık. 7 kişi gittik hepimizde ne olduğunu anlamadık, başından sonuna kadar tek tük güldüğümüz küfür dolu saçma bir senaryosu olan gereksiz bir film olmuş...
Ulya Ebrar C.
Ulya Ebrar C.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film beklediğimin altındaydı. Film başladı ama ben anlayamadım filmi. Öyle ki filmdeyken telefonumu çıkardım konusuna baktım. çok küfür vardı. Yani adam durduk yere saçma sapan küfürler ediyordu. Biz ailecek girdik. Adam kufrettikce ben utandım. Ayrıca filmin sonu yoktu. Tam düzgün bir olay olacak izleyeceğiz derken film bitmiş. Sizin yerinizde olsam filme gitmem.
salih fatih a.
salih fatih a.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Recep ivedik esprilerine gülecek zeka seviyeniz varsa begenmeyeceginiz. Zekanız ve seviyeniz varsa ikisi ne zaman çekilecek diyeceğiniz bir film. Bütün geri zekalılari sevmiyoruz
Nezih A.
Nezih A.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bayıldım! İlk yarısı biraz sıkıcı ama ikinci yarıda kopuyor insan. Absürt komedi severler kaçırmasın. Leyla Mecnun seyredip beğenmeyenler boşuna gitmesin.
Nejat K.
Nejat K.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Son zamanlarda hiç bu kadar küfürlü bir komedi filmi diye sunulan bir film görmedim.Yazık.... Oysa ne ümitlerle gitmiştim.
candan k.
candan k.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Yapilan yorumlari dikkate almayarak gittik.Tum salon doluydu ve neredeyse bos yer yoktu.Oyunculuklar abartidan uzak gayette basariliydi.Herkes kufurden dem vurmus lakin ben bir bayan olarak bilet sirasinda yasadigi olayi anlatirken her 4 kelimesinden biri kufur olan gencten daha cok rahatsiz oldum.Dillere yerlesmis ve rahatsizlik uyandirmayan olagan sayilan kufurlerdi..Gundelik hayatta sikca kullanilan..Finali yoktu diyen arkadaslara katiliyorum evet bir yere baglanmadi ancak bunu muhtemelen devam filminin gelecegine yordum.Ilk 10 dakikasi haric tum salon gulmekten katildi diyebilirim..Ben begendim.Eglenceli ve komik buldum.Tavsiye ederim.
Özlem Ç.
Özlem Ç.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bugüne kadar gittiğim en berbat filmdi. Komedi filmi derken insanın aklıyla alay ediliyor sanki. Küfürü bol, espiri ve konu yok. Kısacası harcadığınız zamana da, paraya da yazık. Hem de çok yazık...
Yunus K.
Yunus K.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
abuk sabuk yorumlara takılmayın son dönemde vizyona giren komedi filmlerinin neredeyse tümünü izledim ve aralarında zirveye en rahat oturacak filmdir diye bilirim. tam bir aile komedisi diye bileceğim sıcak samimi Türk işi aksiyon komedi kesin izleyin.
Bulentozmen41
Bulentozmen41

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filme gittiğime çok pişman oldum.Oyuncu kadrosuna aldandım.Sonu bağlanmamış,saçma sapan aksiyon sahneleri var.Sarp başta olmak üzere küfür etmekten ağızları yorulmuş oyuncuların.Yani izleyiciye saygınız yoksa bari tv.de yayınlanacağını düşünerek küfürden uzak kalın.Gülmeyi başaran birileri varsa filmin basitliğine yada sinirinden gülmüştür.Bir daha yerli filme gitmeme kararı aldım.
Büşra Ş.
Büşra Ş.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Çok komik ve eğlenceli mükemmel bir film . arkadaşlarla hafta sonu güzel bir gün geçeribilirsin. Gülmekten ağladığım bir film.