Ölümlü Dünya

canburakyol
canburakyol

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Şu filmi yabancı ismi olan yönetmen yazsa oooo der herkes. Olumsuz eleştirilere bakmayın, mükemmel bir film. SIrf burdaki kötü yorumlar yüzünden üye olup yorum yazmak zorunda kaldım. Filmin gayet sıradışı bir konusu var, Leyla ile mecnunla absürtlük konusunda yarışan bir durum komedisi olmuş. Devam Ali Atay.
Erdem K.
Erdem K.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi. Bence bu filmle beraber yeni bir ikili doğdu. İzleyenler kimleri kastettiğimi anlamıştır. Kısacası kesinlikle izlemeye değer. Kötü diyenlere aldırmayın derim.
G -.
G -.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
kusursuz film. bunu beğenmeyenler gitsin enes batur falan izlesin demicem ama bunu beğenmeyenler varken enes batur’un film çıkarmasına bi şey diyemez kimse. yarramı yiyin buna gülmeyen neye gülüyor, parama yazık diyen neye harcıyor parasını acaba
Serdar K.
Serdar K.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ben hayatımda böyle saçma bir film izlemedim. Giderseniz pişman olursunuz. Asla gitmeyin giden dakikalarınıza yazık olur
Nagihan E.
Nagihan E.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Sıkıldım resmen biran önce çıkmak istedim beklentim yüksekti halbuki saçma bi film olmuş hiç tavsiye etmem
Yeşim E.
Yeşim E.

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Tek kelime ile bayıldım. Hala hatırladılkça güldüğüm sahneler var. Türk sinamasına kazandırılmış müthiş bir filim olmuş. Mutlaka izleyin
Anıl A.
Anıl A.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin büyük pişman olursunuz . Hayatımda izlediğim en saçma sapan, konusuz, sıkıcı, sinemadaki herkesin sıkıldığınnı rahatlıkla anladığınız bir film. Ha güldğm ha gülcem diyip meraktan beklerken, yersiz küfürlerle uzatılan abukluklar can sıkıcı. Löp diye bitip böyle film mi biter yok artık diyip yıkıldığı bir filmden bozma birşey . İlk yarı da çıksaymışım keşke .
Hüseyin H.
Hüseyin H.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
sadece a.m.taylan için bile gidilr dedim demez olaydım! ali atay kardeşim olmamış be! sen ve serkan keskin de oyunda olsaydınız ben çeksem daha iyi çekerdim ;) tabi seneryo ile çok oynamak lazım küfürller fazla, ritim tutarsız, bütçe yetersiz sanırım. 2 sahne güldürüyor dayak yemesini anlatması ve montlarla kapıdan girmeye çalışmaları. olurda bu yorumu ilgili biri okursa; ince espirilerin ve mimiklerin eksik olduğu bir komedi olmaz. bak ali kardeşim oğuzhan uğur var genelde bazı tavırları leyla ile mecnun daki sen. yani oynasan daha iyimiş hani. filmin hakkı 2 yıldız ama hevesiniz kırılmasın diye...
EGV H.
EGV H.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar gereksiz ve saçma bir film izlemedim desem yalan olmaz. Sahneler gereksiz uzatılmış filmi izlerken kına geldi. Hayatımdan iki saat çalınmış gibi hissediyorum. Yazıklar olsun.
Tuğba Ö.
Tuğba Ö.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir filmdi. Cem yılmaz 'ın filminden daha çok güldüm .. filmin sonu yoktu ama olsun . 2.si gelirse tamamlanmış olur seviniriz .
Burak K.
Burak K.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
filmin sonuna kadar herşey güzeldi ama tabi birazda ağır ilerledi sonunun alakasiz bitmesi filmin eksik kalmasına neden olmuş
m fatih s.
m fatih s.

6 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği geçenler ne yaptıklarının farkında mı acaba? Tamamen fiyasko. Afişinin önünden bile geçmemek lazım.. Konusu iyi düşünülmüş ama senaryo ve film aşamasında batırmışlar. Bu kadar kaba saba, saçma bir filmle karşılaşmayı beklemiyordum. Ram bir hayal kırıklığı..
Aslı R.
Aslı R.

9 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kötü olduğunu düşünen Recep İvedik tayfasını dikkate almayın derim.Ef-sa-ne!!!! izleyin izlettirin :)
Mehmet A.
Mehmet A.

13 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu film hakkında yorum yazan izleyici ve yorumcular muhtemelen Tarantino'nun Pulp Fiction filmini ya izlememişler yada bu filmi komedi filmi olarak görmek istediklerinden filmi anlamamışlar ! Açıkçası bende filme komedi filmi olduğunu düşündüğüm için gittim. Ancak birkaç sahne sonrası amacın güldürmenin yanında düşündürmek olduğunu düşünmeye başladım. Zaman , mekan ve yaşanan olaylardan soyutlanmış replikler, günümüz insanının "şiddet" karşısındaki tepkisi (zliği) , şiddetin göbeğinde duran insanların özünde "sevgi" arayışı bence çok güzel resmedilmiş. Elbette Tarantino'nun bir kopyası olarak görmekte mümkün. Ancak "absürd" olarak nitelenebilecek böyle bir film bence oyuncuların performansı ile izlenebilir nitelikte olmuş. Sonuç olarak bu filme gitmek isteyenlerin "komedi" gözlüklerini ya çıkarmaları yada yanında Tarantino'nun "absürd" gözlüğünü yanlarında götürmeleri gerekir.
İbrahim D.
İbrahim D.

19 Mart 2018 tarihinde eklendi
10 numara olmuş izlediğim Hatırldığım en iyi komedi diye bilirim kesinlikle izlenmeli 100 üzerinden 100 çok iyi ekip sağlam