Ölümlü Dünya

EGV H.
EGV H.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar gereksiz ve saçma bir film izlemedim desem yalan olmaz. Sahneler gereksiz uzatılmış filmi izlerken kına geldi. Hayatımdan iki saat çalınmış gibi hissediyorum. Yazıklar olsun.
Anıl A.
Anıl A.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin büyük pişman olursunuz . Hayatımda izlediğim en saçma sapan, konusuz, sıkıcı, sinemadaki herkesin sıkıldığınnı rahatlıkla anladığınız bir film. Ha güldğm ha gülcem diyip meraktan beklerken, yersiz küfürlerle uzatılan abukluklar can sıkıcı. Löp diye bitip böyle film mi biter yok artık diyip yıkıldığı bir filmden bozma birşey . İlk yarı da çıksaymışım keşke .
Nagihan E.
Nagihan E.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Sıkıldım resmen biran önce çıkmak istedim beklentim yüksekti halbuki saçma bi film olmuş hiç tavsiye etmem
Yusra U.
Yusra U.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kadrosunu görünce gitmek istediğim ama sonunda hayal kırıklığıyla çıktığım bir film gerçekten zaman kaybıydı
gökhan k.
gökhan k.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
O kadroyla bukadar kalitesiz bir film nasıl çekilir. Yazıktır ya. İrem sak mesela, kadın okadar başarılı ama doğru dürüst repliği yok ya. Sürekli küfürle işi götürelim demişler. İnce kaliteli espiri yok. Konu yok. Özen yok. Zaman kaybı. Gülse birsele devam diyorum.
Mustafa Eren Ö.
Mustafa Eren Ö.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok kötü seneryo çok kopuk başını ve sonunu anlayamıyosunuz. Gerçekten vakit kaybı. Kesinlikle gitmeyin!!!
Özlem Ç.
Özlem Ç.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bugüne kadar gittiğim en berbat filmdi. Komedi filmi derken insanın aklıyla alay ediliyor sanki. Küfürü bol, espiri ve konu yok. Kısacası harcadığınız zamana da, paraya da yazık. Hem de çok yazık...
Fatih B.
Fatih B.

30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Dünyanın en saçma filmi ödülüne tartışmasız tek aday öyle sıkıldım ki sinemada yılan oyunu indirip oynadım komedi değil aksiyon değil ne olduğu belli değil o parayla cola cips alın evde herhangi bi film açın bundan iyidir ben yandım siz yanmayın güzel kardeşim bu kadroyla nasıl bu çıkar anlayamadım
Nail K.
Nail K.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Büyük ümitlerle gidip büyük hüsran yaşadık. 7 kişi gittik hepimizde ne olduğunu anlamadık, başından sonuna kadar tek tük güldüğümüz küfür dolu saçma bir senaryosu olan gereksiz bir film olmuş...
Taha Berkay A.
Taha Berkay A.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Sadece ve sadece küfür baska hicbirsey yok. Sakın cocuklarinizin izlemesine izin vermeyin .Parama cok acidim.zaten yarisinda ciktik
Mertone P.
Mertone P.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
REZALET BİR FİLM SERMAYEYE YAZIK BİZİM ALDIĞINIZ VAKİTE YAZIK ABUK SUBUK KONUSU OLAN.HER 2 KELIMENIN SONUNDA KOYARIMLI KÜFÜRLER yakışıyormu sizce türk sinemasına bukadar küfürler tavsiye.etmiyorum aslaaa
Tolga S.
Tolga S.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Büyük hayal kırıklığı yaşadım.çok ağır ilerliyor gereksiz çok diyalog var ,emeğe sağlık diyecegim ama emekte yokki 1 haftada çekilmiş belliki. filmi izlerken uyuyanlar dışında arkadaşlarıma ısrarla izlettigim için çok mahcup oldum. Zaman kaybı.
Beyza B.
Beyza B.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Berbat bir film küfür adam öldürmenin ucuzluğu ....Estetikden yoksun hiç bir sosyal mesaj içermeyen izleyeciyinin vaktini ve parasını çalmakla emeği geçen kaliteli bildiğimiz oyunculara ve yapımcılara selam olsun
Şenol K.
Şenol K.

26 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bugüne kadar seyrettiğim en ķötü film paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin. Koca salonda bir tane gülen duymadım. Bol küfürle işi götürmeye çalışmışlar.
Ramazan  U.
Ramazan U.

26 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Insan çektiği filmi bi izler kardeşim ya, rezil rüsva başı yok sonu yok sacma sapan bi senaryo, paranıza yazık arkadaşlar, siddetle söylüyorum uzak durun uzak durun uzak durun