Ölümlü Dünya

Mehmet ç.
Mehmet ç.

30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Ali Atay beğendiğim son derece yetenekli bir oyuncu.İlk filmi Limonata'yı çok beğendiğim yönetmen bu kez de kara mizah ve absürd dolu bir komedi peşinde.Ülkemizde pek örneği görülmeyen bu komedi türü güldürmede konusunda da zordur.Ama Ali Atay Ölümlü Dünya'da son derece komik ve aksiyon dolu bir filme imza atıyor.Kiralık katil bir aileyle tanışıyoruz ve son derece heyecanlı ve komedi dolu macera bekliyor bizleri.Oyunculuklar özellikle çok başarılı.Hiçbir abartıya kaçmadan yerinde karakterler tuzu biberi oluyor bu filmin.Ucuz türk komedi filmlerinden sıyrılan sonuna kadar keyifle izlenecek bir film.Müzikleri de yerinde ve gayet güzel.Tavsiye edilir.
Fevzi D.
Fevzi D.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
bir insan komedi filmine giderde sinirlenirmi ya. film.insani geriyor. kalitesiz espriler sahneler sifir oyuncu goremedim....
ya güleyimde verdigim para boşa gitmesin diyecegim bir sahne olmadi
Eezgikoc
Eezgikoc

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Şöyle bir yorumlara bakayım dedim çok şaşırdım açıkçası . Filmin 15 dakikasından sonra kahkahalarla izlediğim bir filmdi . Bir sonraki adımını tahmin ettiğimiz filmler gibi değildi ve türk komedi olarak güzellerden diyebilirim . Ama ne yazıkki fazlaca küfüre başvurulmuş . Emeklerine sağlık diyelim ✋
Hilal Kubra V.
Hilal Kubra V.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Güzel filmdi zeka pırıltıları olan bi iş olmuş biz sevdik gidip izlenilesi bi film not küçük çocuklar için fazla küfürlü
Umut A.
Umut A.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Kötü bir film değil muazzam bir film de değil gayet eğlenceli güzel esprileri olan bi film.
Ama Ali Atay'ın önceki filmi gibi ağır ve değişik,ne olduğunu çözmek biraz zaman alıyor.