Mehmet A.
1 değerlendirme
13 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu film hakkında yorum yazan izleyici ve yorumcular muhtemelen Tarantino'nun Pulp Fiction filmini ya izlememişler yada bu filmi komedi filmi olarak görmek istediklerinden filmi anlamamışlar ! Açıkçası bende filme komedi filmi olduğunu düşündüğüm için gittim. Ancak birkaç sahne sonrası amacın güldürmenin yanında düşündürmek olduğunu düşünmeye başladım. Zaman , mekan ve yaşanan olaylardan soyutlanmış replikler, günümüz insanının "şiddet" karşısındaki tepkisi (zliği) , şiddetin göbeğinde duran insanların özünde "sevgi" arayışı bence çok güzel resmedilmiş. Elbette Tarantino'nun bir kopyası olarak görmekte mümkün. Ancak "absürd" olarak nitelenebilecek böyle bir film bence oyuncuların performansı ile izlenebilir nitelikte olmuş. Sonuç olarak bu filme gitmek isteyenlerin "komedi" gözlüklerini ya çıkarmaları yada yanında Tarantino'nun "absürd" gözlüğünü yanlarında götürmeleri gerekir.
Kara mizah türünün çok başarılı bir örneği olmuş. Senaristlerini tebrik ediyorum. Recep İvedik, Deliha , Düğün Dernek gibi filmlerin herhangi bir sahnesinde gülüp eğlendiyseniz bu film kesinlikle size göre değil.
Hiç kusura bakmayın bu filmi beğenmeyen de ne biliyim şov yapıyordur bence. Son zamanlarda bu kadar güldüğümü -kahkaha atarak- hatırlamıyorum. Hele filmin 2. Perdesi aman allahım Şiddetle tavsiye ederim. İlla bi eleştiri lazımsa da biraz küfür var evet ama filmi komik yapan küfürler değil, film zaten komik emin olun.
Çok güzel bir filmdi. Bence bu filmle beraber yeni bir ikili doğdu. İzleyenler kimleri kastettiğimi anlamıştır. Kısacası kesinlikle izlemeye değer. Kötü diyenlere aldırmayın derim.
son haftalarda izlediğim yerli komedi filmlerden en iyilerinden biriydi.kadro süper, oyunculuklar süper ,senaryo süper .Bu tarz absürd komedi sevenler hayatı tiye alanlar , illa toplumsal bir ders almak gibi gayesi bulunmayanlar için hiç tereddüt etmeden izlenecek zamanın nasıl geçtiği belli olmuyan çok süper bir film olmuş. Biraz küfür var oda normal bu tarz bir film için hiç düşünmeden gidip izleyebilirsiniz.
Yahu filmin sonu yoktu? Bi yere bağlanmayan konusunu ha simdi anlarım ha anlicam derken biten bittimi diye birbirimize baktığımız bi film olmuş. Paranız ve zamanınız bolsa koşarak gidilmeli.
Film aslında 5 yıldızı hak ediyordu çünkü aksiyon/komedi ve absürt olarak güldürmeyi başaran güldürücü unsurları fazla olan bir filmdi sadece senaryosu biraz zayıf kalmıştı ve aşırı fazla küfür vardı küfürler biraz daha az olabilirdi senaryo zayıflığı ve aşırı küfür kullanıldığı için 4.5/5
Ali Atay ve bu kadronun kafa yapisini seven herkese hitap diyor. Gerçekten bazı sahnelerde gülmekten soluksuz kaldım. Mutlaka izlenmesi gereken bir film olmuş.
Filmin senaryosuda,oyunculukları da çok zayıf.ilk defa harcadığım zamana üzüldüm ..komik desen değil aksiyon desen değil sadece bol bol küfür içeren bir film .