Şükrü A.
10 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İğrenç bir film olduğunu düşündüğüm için gitmedim,bazı filmlerin berbat olduğu artık gitmeden de fragman ve yorumlarından çok net anlaşılıyor hepimiz istemeden yanılıp,dalgınlığımıza gelerek böyle saçma filmlere gittiğimiz oluyor örneğin ben Baba Parasına gittim pişmanım başkaları da Ölümlü Dünyaya gitmiş yani izleyerek gerçekten beş yıldız verdiğimiz filmler varken bu tür dandik filmlere gidip üstelik para vererek zaman öldürmek son derece gereksiz
Tek kelimeyle berbat bir film. Beyazperde ortalama puanına güvenirdim genelde ve kadro iyi olunca gittim. Keşke olumsuz yorumlara daha çok kulak verseydim. Hayatımda seyrettiğim en berbat filmdi. Yarıda bırakıp çıktığım da ilk film oldu hatırladığım kadarıyla. Herkesin fikrine saygılıyım ama bu kadar basit ve küfürlü filmin ortalamasının bu kadar yüksek çıkması beni üzen en çok şey oldu. Bu derece basit ve küfürlü filmler izleyici kitlesi bulduğu müddetçe devam edecektir çünkü.Toplumun espri ve komedi anlayışının bu noktaya gelmiş olması çok düşündürücü. Benimle aynı düşünceyi paylaşan arkadaşları not ettim, bir daha onların eleştirilerine göre film seçeceğim. Yorum yazmakta geç de kalmış olsam da filmin ortalamasını düşürmem gerektiği için üşenmedim yazdım.
Insan çektiği filmi bi izler kardeşim ya, rezil rüsva başı yok sonu yok sacma sapan bi senaryo, paranıza yazık arkadaşlar, siddetle söylüyorum uzak durun uzak durun uzak durun
O kadroyla bukadar kalitesiz bir film nasıl çekilir. Yazıktır ya. İrem sak mesela, kadın okadar başarılı ama doğru dürüst repliği yok ya. Sürekli küfürle işi götürelim demişler. İnce kaliteli espiri yok. Konu yok. Özen yok. Zaman kaybı. Gülse birsele devam diyorum.
Ben yıldız dahi veremeyeceğim son yıllarda izlediğim en berbat filmlerden biriydi ki oyuncular sevdiğim oyunculardan di hayal kırıklığına uğradım resmen üzülerek söylüyorum ki tavsiye edemiyorum kesinlikle
Para verip sinemaya gidenlerin parasına yazık birine anlat deseler anlatamam çünkü ne olduğu ne mesaj vermek istediği belli değil. Laf olsun diye yapılmış belki ki , Türk sinemasının çok daha yıl alması gerek
Tek kelimeyle berbat ama çok sinirlendim devam etmek istiyorum. Şu ana kadar izlediğim en saçma gereksiz bir senaryo bile diyemeyecegim. Gulenler de oldu ana avrat yersiz küfürlere gerçekten hiç bu kadar küfür duymamistim hapishane filmleri dahil.herhalde o kadar para verdik deyip gulduler ya da bi sıkıntıları vardı bilemiyorum. Utandık ve kurgusu olmayan bu filmi kınıyorum. Film arasında çıkıp gittiğim ilk film. Resmen zamana yazık. Gitmeyin protesto olsun.
Yorumları okudum aceba ben farklı bir filmi izledim dedim. Son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi. Küfürler çok yapmacık senaryo birbirine girmiş. Aksiyon yapılmaya çalışılmış ama bir bütünlük yok. Devamlı saçma sapan çatışma. Başta çok güzel müzik doğal bir hâl çekimi falan mükemmel. Ama gerçekten muhteşem bir hayal kırıklığı. Filme gidenlerin paralarına yazık olmuş. Emek var saygı duyarım ama kesinlikle zaman kaybı..
Deseler ki Ali Altay al sana böyle bir kadro ama seyirciyi ters köşeye yatırıp en berbat filmi çekeceksin ve karşılığında bu halkı yerli filmden soğuttuğun için bir milyon dolar alacaksın inanın yine de böyle bir film yapmayı beceremezdi, bu film öyle hadi dostlar bizde toplanalım da biraz eğlenelim kameraya çeker yayınların filmi olmuş ya, oyuncular ayrı ayrı başka film veya dizilerden bildiğimiz insanlar ve iyiler, Ali Altay da iyi oyuncu ama film rezalet, yönetmenlik için daha çok yolu var
Konu yok, böyle bir kadroyu harcamışlar. Bu da yeni moda oldu bol küfür edip bağırarak konuşunca absürd komedi oluyormuş. Bir kere gülmediğim gibi izlerken uyumuşum.