Vivarium
2,4

Gulfem Govenc
Gulfem Govenc

8 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Karantina da bile zaman kaybı arkadaşlar lütfen hayatınızdan 1 saat 40 dakikayı çalmayın şahsen o süre zarfında çok mutlu olabilirdim ama Allah aşkına filmin amacı sonu bile yok O kadar saçmaki babamla izledik ve çok mutsuzuz lütfen şöyle filmler çekmeyin YANİ İNSANLARA BU İŞKENCEYİ YAPMAYIN ABARTTIĞIMI DÜŞÜNENLER OLABİLİR GERÇEKTEN ABARTMIYORUM SİNİRLİYİM LÜTFEN İZLEMEYİN❌
Dryasarsarioglu
Dryasarsarioglu

17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Hayatınıza ve ruh halinize karamsarlık, bıkkınlık, bitmişlik, tükenmişlik, kötümserlik ve mutsuzluk katmak istiyorsanız buyrun izleyin o zaman.
5 para etmez bence
Sstayhigh666
Sstayhigh666

16 Mart 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en saçma sapan anlamsız insana bir şey katmayan film kesinlikle tavsiye etmem. Sevmediğiniz arkadaşlarınıza tavsiye etseniz daha iyi olur
Arishem
Arishem

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filmi az önce bitirdim izlemeyi düşünenler varsa şöyle söyliyim anlamsız kısır döngülü zamanınızın 1.5 saatiniz kaybolmasını istiyorsanız izleyin filmin ilk 10 dk hayvanlardan bir örnekleme var tüm filmle ve konusuyla ilgili hayvanlar üzerinden yapılmış bir örnekleme keşke izlemeseydim diyorum ve gerçekten film izlemeyi seven bir insanım ama bu filmi hiç beğenmedimki bir film için bu siteden yaptığım ilk yorum kesinlikle tavsiye etmiyorum kendinizi karamsar anlamsız kötü ve zamanı çalınmış biri olarak hissetmek istiyorsanız izleyin tekrardan söylüyorum kendi görüşüm rezalet iğrenç bir film
Ozan Bilek (TupcuFikret)
Ozan Bilek (TupcuFikret)

23 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Hayatımdan 1.30 saat eksildi izlemenizi tavsiye etmem ha olursa filmi izlemeden önce gelip yorumlarını okumayı akıl ettiyseniz başka bi film bakın filmin konusuna bakmaya gerek yok
Hatice Ünal
Hatice Ünal

28 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film çooook kötü 2 saatimi geri istiyorum ben adam ile kız kurtulacak zanettim ama çocuk
Herkesi öldürüyor izlediğinize pişman olacaksınız