Ortalama puan
2,0
311 Puanlama
5
15 Eleştiri
4
7 Eleştiri
3
7 Eleştiri
2
14 Eleştiri
1
25 Eleştiri
0
38 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Mantıktan biraz uzak. Senaryoyla biraz oynasaydınız. Bas oğlum tuşa diyorsun da ne ara geldin, o sitemi kurdun,sen kimsin lan deyip öldürülmesi gerekliyken. Dur bir araştıralım demeleri. En baştaki çikolata sahnesi. Şimdi izliyorum Sarışın büyük ihtimal Cingöz'ün dişisi. Biraz daha oynansaydı senaryoyla. Nuri Bilge Bey'e gösterilseydi. AMA BEN BEĞENDİM.
Daha güzel olabilirmiş.
Beğenemedim yaa çokta kötü değil ama mutlaka izleyin diyeceğim bi filmde değil. Televizyonda denk gelirseniz izleyin oda izleyecek başka bişey yoksa.
Herkese öneriyorum film gayet başarılı olmuş' emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkede iyi seyirler.
arkadaşlar eleştirilerinin aksine şunu diyorum film güzel ama oldu bittiye gelmiş. Oyuncular bu kadar kaliteliyken yardımcı oyuncular berbat ötesi olmuş. Senaryo üzerinde biraz daha çalışılması ve karakterlerin daha iyi analiz edilmesi lazımmış. 2 saatim çöpe gitti diyemem ancak böyle bi kadrodan çok ama çok daha iyi film bekliyoruz tabiki. bi heyecanla çekmişler bazı sahnelerde malıyetten kaçınmışlar. Ne zaman gerçekten film çekmek için film çekerlerse bu kadro Türkiyenin en iyi filmini çeke bilecek bir film olacaktır.
cok kötü bir film olmus oyunculuklar kötü özelikle meryem uzerli bozuk aksaniyla berbat ötesi halen oyunculuk yapmasi cok ilginc dogrusu filme dönecek olursak gercekten kötü bir film
filmi izleten tek unsur oyuncuların bireysel yetenekleri. Senaryo amatör ticari, ses mix rezalet görüntü idare eder
aynı oyuncularla -meryem hariç- ikincisi çekilsin
aynı oyuncularla -meryem hariç- ikincisi çekilsin
Berbatti. Zamanim boşa gitti. Buna harcanan paraya emege yazik olmus. Usta oyuncular var kendileri de mi durumun vehametini farketmedi acaba
Cingöz Recai sadece filmdeki gibi hırsızlık yapmıyor. Net bir şekilde sizden iki saati çalıyor. Vasat demek doğru değil direk LEŞ demek daha doğru bu film için. Eleştiri yazmak için üye oldum o kadar ayar oldum filmin sonunda beklentilerim yıkıldı. Haluk Bilginer abi bu senaryonun altına imza attıysan ödülü falan iade et. Kenan İmirzalıoğlu sen de o yarışma koltuğundan kalkma kardeşim. Meryem hanıma da muhteşem yüzyıl gibi entrikalı bir diziye koyup hünkarım hünkarım diye dolansın. Hele o şifre çözme sahnesi gerçekten Gora filminden portakal koyup içecek veren makina daha cana yakın velhasıl harcanan emek ve paraya yazık olmuş.
Başrolünü Murat Ünalmış sanıp sonunda Kenan imirzalı olduğunu anlamak... Muratta senin kadar kıvrak Kenancığm çok şey yapma..
İlk yarısı her ne kadar ümit versede film tüm bu ümitleri adeta top yapıp çöpe atıyor. Zaman kaybı. Izlemekle uğraşmayın.
Bu tarz filmlerin artmasını isteyen biriyim ve film güzeldi biraz hızlı oldu her şey ama ikincisi gelirse daha iyi olacağına inanıyorum
Bu kadar efsane oyuncu kadrosu olmasına rağmen senaristler konusunda aynısını söyleyemem maalesef. Kanka keşke olayları biraz daha ağırlaştırsaydınız. Açık söylemem gerekirse aham şaham aksiyon bekliyorsanız boşuna izlemeyin. Filmin amacı tamamen zeka oyunu bana göre. En büyük eksiği olayların çok hızlı gelişmesi. Eğer 2.filmi çıkarıcaksanız lütfen şu olayları hızlı yapmayın. Ve olayları azcık daha ağırlaştırın.
Bu filmi izledikten sonra aklıma nedense Türk Eğitim Sıstemi geldi. Yani eğitime ayrılan bütçe son 10 yılda inanılmaz arttı. Bütün eğitim kadrosu üniversite mezunu oldu. Yepyeni okullar yapıldı. Sonuç: Eğitimde Dünya'nın en kötülerinden biriyiz. Bu filmdede durum aynen böyle. Çok bütçe , çok iyi oyuncular, iyi reklam, iyi yönetmen sonuç tam bir fiyasko. Arkadaş hiçbiriniz senaryoyu okumadınızmı yaaaa. Ya sen Kenan İmirzalıoğlu'sun yaptığın en bütçesiz film olan Uzun Hikaye bile efsane olmuş. Bize tüm olumsuzlukların içinde bile bir umut olduğunu aşılamış. Birde buna bak. Cingöz Recaimi her ne karın ağrısıysa. Ne anlatıyor bu film şimdi. Valla ben hiç bir karakterin yerine koyamadım kendimi. Olmamış kardeşim olmamış. Demekki sinema neymiş para işi değil gönül işiymiş. Bak karpuz kabuğundan gemiler yapmak nasıl. Bütçe yok. Ünlü oyuncu yok. Ama mükemmel film yapılmışmı sonuna kadar Evettt
Gerçekten kötüydü, tavsiye etmiyorum oyuncu kadrosuna hiç kanmayın, mantık hataları yüzünden her şey havada kalmış.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler