Cumali Ceber: Allah Seni Alsın: en yeniler yorumlar - Sayfa 7
1,1
Hüseyin Hamsi V.
1 değerlendirme
4 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
Filmin fragmanında kullanilan sözcüklerde de anlaşıldığı gibi film bok gibiydi (fragmandan edindiğim izlenim). Filmine arkadaşim gitti (Bu kadar kötü bir yapıma olan utancımdan gitmedim, gidemedim) o da aynısını söylüyor. İkimiz (arkadaşımla ben) ve daha birçok kişi filmin 1 yildız bile hak etmeyeceğinden hem fikir. Açıkçası filmin fragmanında gördüklerimin " %35 tek kaş, %20 allah seni alsın ve şaplak ve %45 bok ve sıçmak " tan ibaretii diğer bğir değişle TÜRK SİNAMASININ YÜZ KARASI VE GELDİĞİ NOKTA. Filmde bulunan Cumalı Ceber adlı karakterin Türkiye'de hiçbir karşılığı yok ve konuştuğu şive bırak Türkiye'yi hiçbir yerde yok ve tabii ki Adana yineee! ayrıca ülkemiz insanın zeka, incelik ve uğraş isteyen işlere çelmi yokmuş gibi gösteriliyor filmin fragmanından da anlayabilirsiniz.
Türk sinema tarihinin kara günü, tüm sinema büyüklerinin kemikleri sızlıyor. Vine'daki anlamsız videolarla popüler olduktan sonra hızla popülerliğini yitiren ne kadar insan varsa yeniden popüler olma savaşı vermiş bu filmde. Herhangi bir sanatsal kaygı yok, güldürmeye çalışmış ama kimi hedef kitle seçtiği belli değil. Enteresan kaşlı kendini komik zanneden vine fenomeni bir ana karakter ve yanında daha az popüler olan diğer vine fenomenleri. İzleyipte zaman kaybetmemenizi öneririm :)