Şansımı Seveyim
2,8

Murat K.
Murat K.

30 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
Bir hobiden öte beni hayata bağlayan şeylerden biri olan sinemadan 2 aydır uzak kaldım.Yeri geldi vizyonda izlemeye değer film bulamadım.Yeri geldi izlerim dediğim film vizyonda hakettiği değeri göremedi.Sessiz-sedasız birkaç salonda seyirciyle buluşup gitti.Tam yaz ayını kapatıyorum derken...
Vine fenomeni,içimizden biri,Cem Gelinoğlu'nun filmi vizyona girdi.Ali Kundilli serisi hakkındaki methiyelerimi ilgili filmlerin sayfalarından okuyabilirsiniz.
Bir komedi filmi düşünün,üstadlar ve genç yeteneklerden karma bir oyuncu kadrosu olsun,şiveyle-tek kaşla güldürmesin,koca filmde belki 5 belki 6 küfür kullansın,içi boş tipleme komedisi yapmasın ve üstüne üstlük bir de mesajı olsun.
Ne diyelim;İyi seyirler...
mustafakıyak
mustafakıyak

27 Mart 2020 tarihinde eklendi
gerçekten ali kundilli serisinden sonra çok iyi çok başarılı olmuş komikti baya herkeze tavsiye ederim
Tunahan D.
Tunahan D.

18 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Kelime oyunları,güzel espiriler ve filmin konusundaki komiklik zaten yeter. Eğlenmek istiyorsanız mutlaka gidin, gülersiniz.
bladekardes
bladekardes

3 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Son zamanların iğrenç "Tek Kaş Komedisi" furyasında, gerçekten iyi bir "Türk Komedisi" olarak karşımıza çıktı. Bitişi beğenmedim lakin espriler güncel bir Türk komedisine göre gayet üst seviyeydi. Bazı oyunculuklar yakışmamıştı ve tabii ki absürdizm yeteri kadar kullanılmamıştı. Bu konu çok daha iyi olabilirdi, e bitişi de kötüydü ikincisini de çekemez.. Birdaha ki filmlerine artık! :)
saho c.
saho c.

13 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Film gayet akıcı, sıkmadan sonun kadar izletti. Gayet komikti, senaryo / sahne geçişleri biraz daha bağlantılı olabilir, oyunculuklar biraz daha pro / samimi olabilirdi. Başroller iyi yan roller açısından oyunculuk yorumum, kaliteli komedi bulmak zor. Buda gayet komikti tavsiye ederim.
belgin s.
belgin s.

18 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Tereddütte kalanlara kesinlikle tavsiye ediyorum bence gülmek ve stres atmak isteyen herkes gitmeli çok iyiydi tebrik ediyorum =)
Yasin KurtBoğan
Yasin KurtBoğan

16 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Güzel efso ☺☺☺☺☺☺☺☺藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍
Emirhan Tomur
Emirhan Tomur

7 Nisan 2023 tarihinde eklendi
1001000povgj ghjvghjivvhygvhhvbbbbbvvcbbjjbvvhhbbhhbbbbbbbbbggggghgdhbggbvcybghvhgcgbgggfgggvvvvgvvvv
Kurtoglu26
Kurtoglu26

29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Komik ve eğlenceliydi. 2. Defa izlediğimde bile güldüm ve sıkılmadım. Biraz küfür var ama cem yılmaz ve Recep ivedikten daha edepli yine de. Ayrıca ilk defa bir türk filminde hoca rolündeki kişiyi aşağılamamış ve yüceltmişler çok şaşırdım.
Kürsat Yildiz
Kürsat Yildiz

24 Aralık 2020 tarihinde eklendi
güzel spoiler:
.........................................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,