Acı Tatlı Ekşi
3,1

Tolgakocak
Tolgakocak

13 Haziran 2024 tarihinde eklendi
film harikaydı bence buğra gülsoy ve Özge Özpirinçci dizide beraber müthiş uyumlu çiftttiler bunu beyaz perdede denemek istemişler başarılı olmuş mükemmel senaryo oyunculuk vardı uyarlama olsada sevdim diyebilirim 5 sene sonra ne olacağını kimse bilemez ama vazgeçmeyen hayatına devam etmeyen sonu mutlu son ile biten hikaye çok azdır bence bu film mutlu sonra bitmesi güzeldi ara ara hüzünlendirdi filmin ismiyle benzer senaryosu vardı biraz değişikli olsada :D tatlı acı ekşi alıntı: çorba yaptım sana ekşi sensin o soğuk hava çok soğuk evet çorbaya diyorum salak napayim getirene kadar soğudu :D çok tatlı ikiliydiler 10/8
Ilham Değirmenci
Ilham Değirmenci

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Şahsen ben filmi çok beğendim. Duyguyu ve acıyı izleyiciye çok güzel bir biçimde hissettirmeyi başarmış bir film. Film izlerken ilk kez bu kadar duygulandım yani ağladım. Sanırım yapımcıların da amacı buydu. Bu durumda amaçlarına ulaşmış oluyorlar. Ayrıca filmin konusunu, temasını çok anlamlı buldum. Bu filmi izleyenlerin birçoğunun etkilendiğini hatta izleyecek olanların etkileneceğini düşünüyorum. Her izleyeni iyi yönde etkileyebilecek türden bir film. Kötü yorumları da anlamış değilim. Ayrıca içerisinde birçok gizli detay ve küçük göndermeler mevcut. Dikkatli bir izleyici bu tür detayları mutlaka fark edecektir. Kısacası ben filmi çok başarılı ve kaliteli buldum. Herkese öneririm.
spoiler:
-Sana çorba yaptım. -(tadına bakar) ekşi jythgvjgjfctg
Sevval Civioglu
Sevval Civioglu

26 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Film gayet akıcıydı. Başrollerin arasındaki uyum ve oyunculuklar çok güzeldi. Hem güldüren hem ağlatan, adıyla uyumlu bir film olmuş.