Ailecek Şaşkınız
3,7

Ebubekir K.
Ebubekir K.

6 Mart 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film herkese tavsiye ediyorum..........................................................................................
Binnur T.
Binnur T.

7 Mart 2018 tarihinde eklendi
ya gulmekten karnim agridi gercekten helall olsun budan sonra ne şahan ne cem yilmaz bu adam gercekten birkez daha ispat etti harikaaa
Furkan T.
Furkan T.

3 Mart 2018 tarihinde eklendi
Süper film fragmanı izleyince beklentim düşmüştü ama filmi izleyince beklentimin üstünde cıktı artık dizinin çıkmasını bekliyceiz
Uğur C.
Uğur C.

16 Mart 2018 tarihinde eklendi
Türkiyenin espri çıtasını en üste çıkaran bir film. Dün aksamdan beri hatırlayıp halen gülüyorum. Çok kaliteli ve kesinlikle izlenmesi gerekli bir film. Türk komedi filminin en başarılısı olduğunu idda edebiliriz.
Veli V.
Veli V.

3 Mart 2018 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. Bütün salon çok güldü çok eğlendi. Çok film izledim ama bu kadar hiç gülmemiştim. Hikâye kendine özgü oyunculuklar harika eksik bişey bence yoktu .
Erhan Ö.
Erhan Ö.

10 Mart 2018 tarihinde eklendi
Harika olmuş. Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi devam filmlerinin haricindeki performans sınavından başarıyla geçmişler. Recep İvedik sonrası Kayhan rezaletinden sonra korkmuştuk ama korkular yersiz çıktı bu ikili ve Selçuk Aydemir bizi utandırdı.
Gayet güzel gayet başarılı tek karaktere sıkışıp kalmayan ikili.
Recep İvedik gibi tutmuş karakterin devamını çekmek kolay önemli olan farklı karakterlede de aynı başarıyı sağlamak
Selen A.
Selen A.

24 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok begendim gulmekten gozlerimden yaş geldi birazda anlamli bir sinema filmi olmus.kimsesizlere yemek verme gibi olan bolum ornek bolum genel olarak cok komik ve guzeldi emeginize saglik
Fatihinnan I.
Fatihinnan I.

15 Mart 2018 tarihinde eklendi
Vasat bir film. Tv de çıksa izlenir. Eğer beklentisiz izliyorsanız gülersiniz kısmen. Ben belki de Ahmet kural ı sevip Murat Cemcir’i sevmediğim için hoşlanmamışımdır
seçil a.
seçil a.

4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Aldıkları parayı hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Zerre gülmedik, yari da dayanamayip ciktik. Bu filmden kazandıkları para milletin merak edip gitmesinden yoksa kurgu yok, oyunculuk gösterilmemiş kisacasi vasat.
Faruk F
Faruk F

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Genel olarak iyi denebilir. Giden pişman olmaz. Diğer filmlerine göre daha güzel ve gelişmiş. Sadece son kısım biraz eksik kalmış.
Burçi S.
Burçi S.

7 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Güzel, samimi ve komik bir film olmuş. Konusuda oyuncularda süper. Bu kadar güleceğimi krize girceğimi tahmin etmiyordum:))
Eda Ç.
Eda Ç.

4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok büyük umutlarla gittim çıktığımda iyiki gittim dediğim filmlerden oldu beklentimin üstündeydi kesinlikle tavsiye ederim gitmeyi dusunenlere
Ömer Y.
Ömer Y.

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle Mükemmel Bir Film Yapmışlar Karakterler ve Tabiki Ahmet Murat İkilisi Her Zamanki Gibi Mükemmeller Suni Tenefüs Sonrası Tepkiler Zirve Yaptırdı Kesinlikle İzlnmesi Gereken Bir Film Kaçırmayın Derim
Dilber D.
Dilber D.

6 Mart 2018 tarihinde eklendi
Her filmi, diziyi keyifle izledim maalesef bu olmamaliydi... Harcanan paraya yazik hem severlerin hemde film butcesine.
Talip D.
Talip D.

8 Mart 2018 tarihinde eklendi
fragmanına bakıp da aldanmayın,çok daha güzel bir film olmuş.hayatımda bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum.emeği geçenlere çok teşekkür ederm.