Türkiyenin espri çıtasını en üste çıkaran bir film. Dün aksamdan beri hatırlayıp halen gülüyorum. Çok kaliteli ve kesinlikle izlenmesi gerekli bir film. Türk komedi filminin en başarılısı olduğunu idda edebiliriz.
Harika bir filmdi. Bütün salon çok güldü çok eğlendi. Çok film izledim ama bu kadar hiç gülmemiştim. Hikâye kendine özgü oyunculuklar harika eksik bişey bence yoktu .
Harika olmuş. Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi devam filmlerinin haricindeki performans sınavından başarıyla geçmişler. Recep İvedik sonrası Kayhan rezaletinden sonra korkmuştuk ama korkular yersiz çıktı bu ikili ve Selçuk Aydemir bizi utandırdı. Gayet güzel gayet başarılı tek karaktere sıkışıp kalmayan ikili. Recep İvedik gibi tutmuş karakterin devamını çekmek kolay önemli olan farklı karakterlede de aynı başarıyı sağlamak
Çok begendim gulmekten gozlerimden yaş geldi birazda anlamli bir sinema filmi olmus.kimsesizlere yemek verme gibi olan bolum ornek bolum genel olarak cok komik ve guzeldi emeginize saglik
Vasat bir film. Tv de çıksa izlenir. Eğer beklentisiz izliyorsanız gülersiniz kısmen. Ben belki de Ahmet kural ı sevip Murat Cemcir’i sevmediğim için hoşlanmamışımdır
Aldıkları parayı hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Zerre gülmedik, yari da dayanamayip ciktik. Bu filmden kazandıkları para milletin merak edip gitmesinden yoksa kurgu yok, oyunculuk gösterilmemiş kisacasi vasat.
Kesinlikle Mükemmel Bir Film Yapmışlar Karakterler ve Tabiki Ahmet Murat İkilisi Her Zamanki Gibi Mükemmeller Suni Tenefüs Sonrası Tepkiler Zirve Yaptırdı Kesinlikle İzlnmesi Gereken Bir Film Kaçırmayın Derim