zorladım genede gulemedim oyuncular hariç filmdeki çoğu şey için ucuza kaçılmış ben bu adamların yerinde olsam birdaha böyle basit senaryoda oynamam allahtan halk gunuydu yoksa paranıza yazık..
Elbette herkesin espri anlayışı farklı lakin git ailenle öğrencinle ha bi de IQ ‘nla doya doya izle bir film olmuş on numara beş yıldız vallaaa.Espriler aşk romantizm aksiyon her şey mi dozunda olur yaaa Aslında o gün keyfim mi yerindeydi tam bilemiyorum ama uzun zamandır böyle kopmamıştım ba yıl dımmmmm
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.İkiliyi tebrik ederim ama bu film komedi değil bence sevenleri için hayal kırıklığı bir filmdi.Herkes izlemekte serbest ancak ben tek bir kez dahi gülemedim. Allahtan Cengiz Bozkurt azıcıkta olsa toparlamaya çalışmış..
Başrollerinde Ahmet Kural Murat cemcid var diye Öyle çok komik bir film beklemeyin, yani benim beklentimde öyle idi ama hayal kırıklığı yaşadım çok komikti çok güldük, kahkahalarla salon yıkıldı falan gibi yorum yapan arkadaşlar herhalde biz gülmeyi bilmiyoruz çünkü kaç dakikalık film boyunca koca salon sadece 2 yada 3 sefer güldü oda katıla katıla değil.yani "SALONCA ŞAŞKINIZ"
Ayhan taş'ın bu projede olması gerekirdi. Neden oynamadı bilmiyorum fakat Ahmet Kural yannış yaptı. Murat çemçir neden bu yanlışa ortak oldu anlamış değilim. Sezai karakteri bu projeye güç verirdi.