Ortalama puan
3,7
508 Puanlama
5
52 Eleştiri
4
17 Eleştiri
3
15 Eleştiri
2
15 Eleştiri
1
8 Eleştiri
0
9 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Fena değildi bence, güzel sahnelere sahip ortalama bir Türk komedi yapımıydı. İzlemek isteyenler sorunsuz şans verebilir.
güzel bir türk romantik komedisi. Zengin oğlan ve polis kız aşk hikayesi. Sürükleyicilik tempo çok iyi.. Komedi kıvamında. çok iyi espriler, ve gülünecek çok sahne var. birde cengiz bozkurt filmi almış başka bir seviyeye çıkarmış.. Bravo.
Her ne kadar güldüren birkaç sahnesi olsa da vasat bir komedi filmi. Cengiz Kurtoğlu sahnelerini çıkaracak olursak vasat dahi olamayacak bir film. Daha fazlasını beklememek lazım.
Bu flim efsane TÜRKİYE'De Görüp İzleyebilceğimiz en güzel komedi flimi oldu 2 'ci bolumu beklıyoruz ailecek şaşkınız
spoiler:
Cengiz bozkurt filmin önüne geçmiş çok net onun sahneleri çok güzeldi gerisi ortalama bir film zamanınız varsa izleyin derim
film çok da istediğim bir şekilde başlamadı ve açıkçası bu şekilde devam edeceğini düşünüyordum ama beli bir süreden sonra daha keyifli bir hale geldi. Başlarda sıkan film Cengiz Bozkurt'un da sayesinde güldürmeye başladı. Absürt komedi sevenlerin keyifle izleyeceği bir film olmuş. Özellikle şunu da belirtmek isterim film küfürsüz de güldürebilmeyi başarmış ve bunun için fazladan bir puanı da hakettiğini düşünüyorum..
Ayhan taş'ın bu projede olması gerekirdi. Neden oynamadı bilmiyorum fakat Ahmet Kural yannış yaptı. Murat çemçir neden bu yanlışa ortak oldu anlamış değilim. Sezai karakteri bu projeye güç verirdi.
Beklenenin altında bir film. Dolu dolu geçen bir film değil. Bu ikiliden beklenenden çok daha az komedi var. Hikayesi çok ilgi çekici değil. Düğün dernek gibi filmleri izleyince buna şaşırıyor insan.
Bana göre geçtiğimiz yılın en başarılı komedi filmi. Aralıksız güldüğüm sahneler de var. Geçtiğimiz sene çıkan neredeyse tüm Türk komedi filmlerini izledim ancak hiçbiri bu film kadar güldürmedi. Ancak filmde yer alan zengin oğlan fakir kız hikayesi tüm dünya tarafından ekmeği yenilmeye doyulamayan bir klişe. Keşke en kötü filmimiz bu olsaydı.
Bu ekibin en kötü filmi buydu, herhangi komik bir yer hatırlamıyorum :( Absürd komedi yapıyorsanız, komik olmaz zorundasınız, yoksa seyirci saçmalıklara dayanamıyor.
film cok güzel olmuş yaa gülmekten öldüm :D v s
Kahkahlarla gülünmese de eğlenceli bir film olmuş.Küfür olmadan seyirciyi güldürüp eğlendirebilmiş. Uzun süredirde gösterimde
Sinemada izleme şansı bulmuştum. Benim bu filmde güldüğüm tek bir kişi vardı. O da Cengiz Bozkurt.
Küfürsüz komedi için uzun zamandır aranılan bir filmdi bence. İzlemediyseniz tavsiye edilir.
Küfürsüz komedi için uzun zamandır aranılan bir filmdi bence. İzlemediyseniz tavsiye edilir.
Başrollerinde Ahmet Kural Murat cemcid var diye Öyle çok komik bir film beklemeyin, yani benim beklentimde öyle idi ama hayal kırıklığı yaşadım çok komikti çok güldük, kahkahalarla salon yıkıldı falan gibi yorum yapan arkadaşlar herhalde biz gülmeyi bilmiyoruz çünkü kaç dakikalık film boyunca koca salon sadece 2 yada 3 sefer güldü oda katıla katıla değil.yani "SALONCA ŞAŞKINIZ"
Tek kelimeyle muhteşemdi ! Hele gurbette yaşayan bir Bursalı olarak içim dolu dolu izledim filmi.. Öyle acayip küfürler de yoktu. Kızıma da izlettim. Ailece gülerken gözlerimiz kırıştı resmen
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler