Liebermann 3.
1 değerlendirme
7 Mart 2018 tarihinde eklendi
Son zamanlarda yapılan en iyi komedi filmlerinden diyebilirim.. Ahmet Kural , Murat Cemcir ve Özellikle Cengiz Bozkurt.. Gidin izleyin, oyunculuk görün.. Küfretmeden güldürü yeteneğine sahip, vücut dili ve mimikleri ile kahkahaya boğan bir ekip ile çekilmiş, son zamanların en izlenesi filmi olmuş.. Ellerinize Sağlık..
Mükemmel çok güzel bir film gerçekten çok eğlendim ikilinin ayrı ayrı da çok başarılı olduğunu söylebilirim birlikteyken aynı şekilde başarıları daim olsun kesinlikle izlenmesi gereken komedi filmi
Elbette herkesin espri anlayışı farklı lakin git ailenle öğrencinle ha bi de IQ ‘nla doya doya izle bir film olmuş on numara beş yıldız vallaaa.Espriler aşk romantizm aksiyon her şey mi dozunda olur yaaa Aslında o gün keyfim mi yerindeydi tam bilemiyorum ama uzun zamandır böyle kopmamıştım ba yıl dımmmmm