Sonunu güzel baglayamamislar herşey çok hizli gelişiyor ve beklentimin altındaydı. Komik mi dersek göreceli, güldüm ama çok fazla değil bir düğün dernek etmez asla
Çok kaliteli bir komedi filmi net. Küfürle güldürmeyi filmin anlamı yapan bir çok filme ders niteliğin de resmen. Küfür yok mu var tabi ama amaç küfürle güldürmek değil. Oraya uyuyo diye var o sahneler. Ailecek küfürsüz gülmek istiyorsanız hatta kahkahadan nefessiz kalmak istiyorsanız gidin derim. Çok başarılı.
Film tek kelime ile ÇOK İYİ. Tüm karakterler hakkını çok iyi vermiş. Hiç ummadığınız bir sahnede bir anda kahkaya boğuluyorsunuz. Espiriler çok yaratıcı. Ben ilk defa bu iklinin bir filmini izledim ve gerçekten çok başarılı buldum. Yapılabilinecek tek eleştiri Murat Cemcir in hızlı ve düşük tonda konuşmasından dolayı bazı sözlerinin anlaşılmıyor olması olabilir. Tebrikler.
Aldıkları parayı hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Zerre gülmedik, yari da dayanamayip ciktik. Bu filmden kazandıkları para milletin merak edip gitmesinden yoksa kurgu yok, oyunculuk gösterilmemiş kisacasi vasat.
Film gerçekten çok sıradandı. Normal bir Türk filmiydi. Ben Ahmet Kural ve Murat Cemcir den daha iyi bir şey bekliyordum. Filmde en fazla 2-3 defa güldüm onlarda da para verdim diye.