türk filmleri arasında en kötü 2. film diyebilirim. bir de şeytanın pabucu vardı o da çok kötüydü. yarım yıldız bile çok bu filme. bence artık komedi filmlerini yapamıyoruz. bir daha bu kişilerin filmine gitmem.
Film Çok Kötü de değil Çok İyide , Ortasını bulmuş bi film olmuştu ,lakin beklentilerimi karşılayamadı bu ikilinin her filmini kahkahayla izlerken bu film bana biraz daha soğuk geldi nedendir bilmiyorum :)
Cengiz Bozkurt ile ayrı bir tat vererek,seviyeli mizah olmuş.Büyük beklentilere gerek olmadan gidilmesinde fayda var,ama gerçekten çok kaliteli ve Selçuk Aydemir filmi olmuş.Kesinlikle gidilmeli
Ya ne filmdi yaaaaa gulmekten karnimi derisi agridiii Cok iyidi cooookkkkk!!! Herkese siddetle tavsiye ediyorummm gidin kardesim gidiinnnnn :) :) ki normalde Turk filmlerine hic gulmem saten yeni komedi filmlerin hicbirine gitmedim. Ama bu film efsaneeee Bizde ailecek saskinizzzzz
Filmin hemen her anı güzeldi gayet başarılı olmuş. Konusu kurgusu da başarılı. Bazı filmlerde bazı sahneler durgun geçer ama komiktir bu filmde her sahne hareketli komikti tebrik ederim
film gerçekten çok eğlenceli espiriler güzel zamanın nasıl geçtiği belli olmayan güzel filmlerden birini yapmışlar her zamanki gibi Ahmet KURAL ve Murat CEMCİR ikilisi. Müthiş bir uyumları var bu ikilinin çalgı çengi filminde dikkatimi çekmişlerdi ve artık tüm Türkiyenin tanınan müthiş ikilisi konumundalar ve bu filmleride diğer filmleri gibi çok iyi olmuş. Son zamanlardaki en eğlendiğin film hangisi diye sorsalar yerli komedi filmlerden Aile İşleri, Ölümlü Dünya ve bu filmi diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ederim...
Muhteşemdi, çok eğlenerek izledik. Stresli geçen haftanın ardından çok iyi geldi. Karakterler de çok iyi. Konu biraz basit ama çok iyi işleyip oynamışlar.
İlk defa bir filme yorum yapma ihtiyacı duydum. Ya bir filmin 113 dakkaının 110 dakksı komedi olur mu. Gülmekten karnım ağrıdı. Siz Film yapın biz izleyelim :)