Ailecek Şaşkınız
3,7

Ahmet D.
Ahmet D.

7 Mart 2018 tarihinde eklendi
sadece burdaki yorumlara bakarak gittiğim salonda genel olarak kahkaha seslerini duyup az önce çıktığım filme özellikle cengiz bozkurtun da damga vurduğunu belirtmek isterim..üstad cengiz bozkurt bu ikiliyle muhteşem bi üçlü olmuşlar izlemeniz şiddetle tavsiye edilir
Talip D.
Talip D.

8 Mart 2018 tarihinde eklendi
fragmanına bakıp da aldanmayın,çok daha güzel bir film olmuş.hayatımda bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum.emeği geçenlere çok teşekkür ederm.
Neslihannur S.
Neslihannur S.

8 Mart 2018 tarihinde eklendi
Gelmis gecms en guzl en komk komedi fimi olms harika gülmktn agzmz acıdı karnimz agridi emklrne sglk
Evren A.
Evren A.

11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film eğlenceli akıp gidiyor, ama öyle deli kahkahalar attirmiyor.İzlemeye değer buldum. Oyunculuklar başarılı. Cengiz Bozkurt özellikle hakkini veriyor rolün. Kıyas olarak daha öncesinde izlediğim aile arasında beni daha çok güldürmüs olsa da bunda daha farklı bir tat vardı.İzleyin....
Alpinar G
Alpinar G

11 Mart 2018 tarihinde eklendi
gayet akıcı konusu belli bir şablonda.çok keyifli gecti.salon çok güldü.oyuncular karikatür olmamış bu çok hoş
Nusret A.
Nusret A.

13 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok kötü olmuş bir film beğenemedim.Daha iyi olabilir kesinlikle.Espri namına birşey bulamadım komiklik yok asla.
Sevil Y.
Sevil Y.

16 Mart 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel çok güzel bir film gerçekten çok eğlendim ikilinin ayrı ayrı da çok başarılı olduğunu söylebilirim birlikteyken aynı şekilde başarıları daim olsun kesinlikle izlenmesi gereken komedi filmi
wwedatcan
wwedatcan

22 Mart 2018 tarihinde eklendi
Öncelikle belirtmek isterim ki selçuk aydemirin bütün işlerini beğenmişimdir.Kendine has tarzı olan bir yönetmen.Film genel itibariyle kötü bir film değil.Ama Kadro ve yönetmeni taniyan biri olarak filmi ne iyi ne kötü buldum.Bir kere senaryo çok zayıf.Yani inandırıcıliği yok.Saçma bir olay oluyor.Sonra olaylar gelişiyor ,dedigime bakmayin gelişemiyor bir türlü senaryo ilerlemiyor.Ortada küçücük bir mesele var o kadar.Selçuk özdemir bu sefer sanki sadece oyuncularina güvenmiş.Hani demiş yahu Ahmetle murat zaten sağlam oynuyorlar ben bu işi yaparim senaryoda arada kaynar.Filmin sonunu oldu bittiye getiriyorlar.Filmin bikaç yeri var komik olan ama o da ağiz dolusu degil.Yani kahkaha atmak isteyenlere bu filmi önermiyorum.
Tatanka S.
Tatanka S.

22 Mart 2018 tarihinde eklendi
bazı arkadaşlar peşin peşin gülmeyi bilmeyenler izlemesin falan gibi sözlerle baskı kurmaya çalışıyorlar.herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.bu ikiliyi çok seven ve sosyal medyada her hareketlerini takip eden biri olarak vasat bir film olduğunu kabul etmem lazım.yazık olmuş emeklerine.metal yorgunluğu mu var yoksa ne versek gider mi dediler bilemedim.üzücü bence.olmamış.gerçekten üzüldüm
Eray B.
Eray B.

24 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok eğlendik harika bir filmdi yenisini sabırsızlıkla bekliyoruz.uzun zamandır bu kadar Gülmemistik kadrosuda oyuncularda güzel iş çıkarmışlar.
Ezgi C.
Ezgi C.

28 Mart 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel.. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz dedirten cinsten.. Hiç bu kadar gülmemiştim. 3.ye gitmeyi düşünüyorum herkese tavsiye ederim.
Ibrahim K.
Ibrahim K.

29 Mart 2018 tarihinde eklendi
zorladım genede gulemedim oyuncular hariç filmdeki çoğu şey için ucuza kaçılmış ben bu adamların yerinde olsam birdaha böyle basit senaryoda oynamam allahtan halk gunuydu yoksa paranıza yazık..
Muhammet Hüseyin Z.
Muhammet Hüseyin Z.

31 Mart 2018 tarihinde eklendi
Ve arkadaşlar Selçuk Aydemir kitabını tanıtmak için film yaptı, Ne düğün deenekle ne de çalgı cengiyle hiç bir alakası yok gitmenizi tavsiye etmem.
Eslem K.
Eslem K.

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
güzel filmi acıkcası ben begendim eglendimde ekipte iyiydi ama istedikleri kitleyi kazanamadılar sanırım
Zeynep B.
Zeynep B.

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Elbette herkesin espri anlayışı farklı lakin git ailenle öğrencinle ha bi de IQ ‘nla doya doya izle bir film olmuş on numara beş yıldız  vallaaa.Espriler aşk  romantizm aksiyon her şey mi dozunda olur yaaa
Aslında o gün keyfim mi yerindeydi tam bilemiyorum ama uzun zamandır böyle kopmamıştım ba yıl dımmmmm