Ailecek Şaşkınız
3,7

Gülce G
Gülce G

3 Mart 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film, çok izlenen komedi filmleri ile kıyaslarsak hakkı en ez 6 milyon , çok eğlendik ve güldük. salon yıkıldı resmen.
esref c
esref c

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Anlatmaya gerek yok mikemmel konuşmuyorum . Görüyorsunuz  jsjsjsjjdjjjjsjsjdjdjsjjjdsjsjjdjjsjj
Mustafa Ç.
Mustafa Ç.

28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Bu filmi 2020 yılına kadar vizyonda tutmayı düşünmüyorsunuz heralde. İndirimler, kampanyalar sektörü bitireceksiniz bu ne doyumsuzluk? Film de sıkıcı! İlk filmlerin yerini tutmuyor. Yani sülalece şaşkınız biz.
Jiyan I.
Jiyan I.

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film Çok Kötü de değil Çok İyide , Ortasını bulmuş bi film olmuştu ,lakin beklentilerimi karşılayamadı bu ikilinin her filmini kahkahayla izlerken bu film bana biraz daha soğuk geldi nedendir bilmiyorum :)
gokhan M.
gokhan M.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
film cok güzel olmuş yaa gülmekten öldüm :D v s
Metehan A.
Metehan A.

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film gayet iyi. Finali çok iyi yapmışlar. Bir komedi filminden beklenen her şey vardı. Ekip zaten şahane. Gidilmesini tavsiye ederim
Eslem K.
Eslem K.

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
güzel filmi acıkcası ben begendim eglendimde ekipte iyiydi ama istedikleri kitleyi kazanamadılar sanırım
Esra T.
Esra T.

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
her zamanki gibi muhteşem bir film daha yapmış bu bitirim ikili gerçekten zevk aldıgım gülerek izledigim filmdi emeklerinize saglık
Erol Ö.
Erol Ö.

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
"Rezalet" tek kelime ile...paranız ve vaktiniz çoksa gidin:( bu kadar mı kalitesiz olur ya. Çok kızdım kendime:( millet olarak bunlara layık mıyız biz kardeşim, ayıptır, günahtır.
HARUN AYSEL
HARUN AYSEL

16 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Bu flim efsane TÜRKİYE'De Görüp İzleyebilceğimiz en güzel komedi flimi oldu 2 'ci bolumu beklıyoruz ailecek şaşkınız spoiler:
Koray T.
Koray T.

2 Mart 2018 tarihinde eklendi
Bana göre yetersiz kaldı 2-3 güzel espiri var lakin kurgu çok yapmacıktı. Sinemada bazı kişiler çok fazla güldü keşke onlar kadar eğlenebilseydim 10/5
seçil a.
seçil a.

4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Aldıkları parayı hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Zerre gülmedik, yari da dayanamayip ciktik. Bu filmden kazandıkları para milletin merak edip gitmesinden yoksa kurgu yok, oyunculuk gösterilmemiş kisacasi vasat.
Faruk F
Faruk F

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Genel olarak iyi denebilir. Giden pişman olmaz. Diğer filmlerine göre daha güzel ve gelişmiş. Sadece son kısım biraz eksik kalmış.
Erhan Ö.
Erhan Ö.

10 Mart 2018 tarihinde eklendi
Harika olmuş. Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi devam filmlerinin haricindeki performans sınavından başarıyla geçmişler. Recep İvedik sonrası Kayhan rezaletinden sonra korkmuştuk ama korkular yersiz çıktı bu ikili ve Selçuk Aydemir bizi utandırdı.
Gayet güzel gayet başarılı tek karaktere sıkışıp kalmayan ikili.
Recep İvedik gibi tutmuş karakterin devamını çekmek kolay önemli olan farklı karakterlede de aynı başarıyı sağlamak
Fatihinnan I.
Fatihinnan I.

15 Mart 2018 tarihinde eklendi
Vasat bir film. Tv de çıksa izlenir. Eğer beklentisiz izliyorsanız gülersiniz kısmen. Ben belki de Ahmet kural ı sevip Murat Cemcir’i sevmediğim için hoşlanmamışımdır