Film gerçekten çok sıradandı. Normal bir Türk filmiydi. Ben Ahmet Kural ve Murat Cemcir den daha iyi bir şey bekliyordum. Filmde en fazla 2-3 defa güldüm onlarda da para verdim diye.
türk filmleri arasında en kötü 2. film diyebilirim. bir de şeytanın pabucu vardı o da çok kötüydü. yarım yıldız bile çok bu filme. bence artık komedi filmlerini yapamıyoruz. bir daha bu kişilerin filmine gitmem.
Cengiz Bozkurt ile ayrı bir tat vererek,seviyeli mizah olmuş.Büyük beklentilere gerek olmadan gidilmesinde fayda var,ama gerçekten çok kaliteli ve Selçuk Aydemir filmi olmuş.Kesinlikle gidilmeli
Ya ne filmdi yaaaaa gulmekten karnimi derisi agridiii Cok iyidi cooookkkkk!!! Herkese siddetle tavsiye ediyorummm gidin kardesim gidiinnnnn :) :) ki normalde Turk filmlerine hic gulmem saten yeni komedi filmlerin hicbirine gitmedim. Ama bu film efsaneeee Bizde ailecek saskinizzzzz
Filmin hemen her anı güzeldi gayet başarılı olmuş. Konusu kurgusu da başarılı. Bazı filmlerde bazı sahneler durgun geçer ama komiktir bu filmde her sahne hareketli komikti tebrik ederim
Muhteşemdi, çok eğlenerek izledik. Stresli geçen haftanın ardından çok iyi geldi. Karakterler de çok iyi. Konu biraz basit ama çok iyi işleyip oynamışlar.