Hem geçmişi hem de geleceği harmanlayan senaryosuyla kaliteli mizahıyla, biraz Hangover Türkiye versiyonuyla gidilmesi gereken sevimli romantik komedi filmlerinden. Son zamanlarda sonuna kadar sıkılmadığım bir filmdi, bence vakit ayırmaya değer. İyi seyirler şimdiden.
Çok kötü bi filmdi. Verdiğim paraya yazıklar olsun. Bu verdiğim puan sadece yönetmenin hatrına. Ozan Osmanpaşaoglu cok kotu oynamis. Flash tv mi izliyoruz arkadas bundan sonra git flash tvde oyna ozan bey.
Çok gereksiz cinsellik muhabbetleri geçmektedir. Kız arkadaşınızla asla gitmemeniz gereken bir film bence. ilk yarısı dolmadan çıktım filmden . boşuna param gitti .
mükemmel olmuş çeşke sizi kamera arkası izliyebilsem benim için çok çok iyi olurdu kamera arkasını çok merak ediyorum çünki iyi varsınız şevkat favorim sensin
son yıllarda izlediğim en güzel komedi filmlerinden; oyuncu kadrosu, oyunculuklar, senaryo, ışık, renk, set, yönetim, sahneler arası geçişler harika olmuş. Son yıllarda unuttuğumuz dostluk kavramını sonuna kadar işleyen, arkadaş uğruna çiğ tavuk bile yenilen zamanları günümüze eğlenceyle yoğurmuşlar. Emeğinize yüreğinize sağlık