Damat Takımı
3,3

Skulduqery I.
Skulduqery I.

1 Aralık 2017 tarihinde eklendi
15 yasinda 2 3 ergen toplanip filim yazmış. Sokak muhabbetinden baska hicbisey yok filimde ne akıl ne mantık ne komedi . 20.dksinda ciktim sinemadan yazik boyleleride filim semaristi oluyor ülkemizin geldigi durum
Şeyda Ö.
Şeyda Ö.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Hem geçmişi hem de geleceği harmanlayan senaryosuyla kaliteli mizahıyla, biraz Hangover Türkiye versiyonuyla gidilmesi gereken sevimli romantik komedi filmlerinden. Son zamanlarda sonuna kadar sıkılmadığım bir filmdi, bence vakit ayırmaya değer. İyi seyirler şimdiden.
Akif Ishak K
Akif Ishak K

4 Eylül 2019 tarihinde eklendi
gerçekten tavsiye edebileceğim bir film , tebrikler dilerim başarılarının devamını dilerim . iyi seyirler
Şevval K.
Şevval K.

21 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çok kötü bi filmdi. Verdiğim paraya yazıklar olsun. Bu verdiğim puan sadece yönetmenin hatrına. Ozan Osmanpaşaoglu cok kotu oynamis. Flash tv mi izliyoruz arkadas bundan sonra git flash tvde oyna ozan bey.
nailemirhan
nailemirhan

23 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çok gereksiz cinsellik muhabbetleri geçmektedir. Kız arkadaşınızla asla gitmemeniz gereken bir film bence. ilk yarısı dolmadan çıktım filmden . boşuna param gitti .
Hasan Hüseyin Ö.
Hasan Hüseyin Ö.

23 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Filme verdigim para bosa gitti cok gereksiz sacma sapan cinsellikle izleyeciyi guldurmeye calisiyo filmin yarisinda ciktim. Bosa vakit kaybi
Yuksel K.
Yuksel K.

23 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Son yillarin en guzel komedisi bence ..Sanatcilar cok basariliydi seyrederken hic sikilmadim ...Bence 10 numara
Hazal T.
Hazal T.

24 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en iyi Türk komedi filmiydi galiba. İçerisinde biraz argo kelimeler vardı ama yerinde. Tavsiye ederim
Glr Y.
Glr Y.

26 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Hayata bir nefes arası vermek, bir tenefüs yapmak için gidilip , gülmek, keyiflenmek için şahane bir film.
Banu G.
Banu G.

30 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Parama hic acimadim yani, eglenmek istiyosaniz gulmek istiyosaniz bence gorulmeye deger. Soranlara tavsiye ederim 
Serap B.
Serap B.

2 Kasım 2017 tarihinde eklendi
amacının ne olduğunun bağımsız kötü film. kötü bile değil rezalet. bu filme gülmek için liseli ergen olmak lazım ,zaman kaybı boşuna gitmeyin.
Hakkı Ş.
Hakkı Ş.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
mükemmel olmuş çeşke sizi kamera arkası izliyebilsem benim için çok çok iyi olurdu kamera arkasını çok merak ediyorum çünki iyi varsınız şevkat favorim sensin
Selim C
Selim C

11 Şubat 2019 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en güzel komedi filmlerinden; oyuncu kadrosu, oyunculuklar, senaryo, ışık, renk, set, yönetim, sahneler arası geçişler harika olmuş. Son yıllarda unuttuğumuz dostluk kavramını sonuna kadar işleyen, arkadaş uğruna çiğ tavuk bile yenilen zamanları günümüze eğlenceyle yoğurmuşlar. Emeğinize yüreğinize sağlık