Ankarali0606
24 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Ben çok az yabancı film seyretmiş olarak bu filmlerin içinde hangover serisi de vardır. Film biraz hangover serisini andırıyor. Filmde her oyuncu rolünü gerçekten iyi yapmış ve türüne yakışır bir şekilde tam anlamıyla romantik komedi olmuş. Güldüren sahneler bayağı vardı ama cinsellik olayı çok abartılı işlenmişti ve bakirlik sanki kötü utanç kaynağı ve dalga geçilecek birşey gibi işlenmiş bunun için 4 Yıldız veriyorum. Özgürcan Çevik te gerçekten Can rolünü iyi yapmış her işten alnının akıyla çıkıyor
Türünün güzel bir örneği. Keyifli vakit geçirmek isteyenler, gidin. Oyuncuların birbirleriyle kimyası inanılmaz tutmuş. Düşük puan verenler müstehcenlikten rahatsız olmuştur. Tarihi film falan değil bu beklentilerinizi gözden geçirin. Çocuk götürmeyin. Gidin..