Akıl Defteri
4,4

Mustafa Dokuyan
Mustafa Dokuyan

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Kesinlikle zaman kaybı olan ; beğendim diye yazarların da filmden bir halt anlamadıkları için anlamış gibi yapmaları mevzu bahis. Tıpkı ekinler boy vermeden kör buzağı topallamazmış diyen Recep İvedik'i alkışlayan iş dünyası gibi
snkolas
snkolas

23 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Aşırı sıkıcıydı film bitmek bilmedi.Filmin başında sonunu gösteriyo zaten ama illaki değerli yönetmenimiz kafa karıştıracak.
Murat Y.
Murat Y.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
BİRDAHA YORUMU SİLERSENİZ ARTIK ANANIZI GÖTÜNÜZDEN SİKECEM KARŞIDAKİ TEYZE GİBİ FİLMİDE ÇÖZMÜŞ DEĞİLİM AMA UFAK FİKİRLERİM VAR AÇIKLAMA BEKLİYORUM GARDAŞ
Robbie-2
Robbie-2

2 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmin cok guzel oldugunu biliyorum ilk 20 dakkasini izledim acayip sıkıldım biliyorum dayansaydim sonunda mutlu olacaktim ama ancak 20. dakkasına kadar dayanabildim cok sıkıcı geldi...
gfb-eren89
gfb-eren89

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herkes filmi anladım çok güzel film ayaklarına yatıyor..

herkes çok övdü aldım izledim ama bişi anlamadım..

acaba bnde mi bi tuhaflık var diye bidaha izledim ve yine bişey anlamadım..

kelimenin tam anlamıyla berbat bir film
Lykan
Lykan

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yaaaa bu filme nasıl 8.7 verdiler anlmadım yahu bence -1 zaten eksi olmadığı için 1 verdim çok kötü bir filmi herkes anladık ayağına yatıyor ama en iyi anladım diyen bile bence birşey anlamamıştır. Hayatımda seyrettiğim en iyi film The Shawshank Redemptiondır gerisi hikaye işte film bu gibi olur.
ffergan
ffergan

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ne filmdi ama!!! ben bu filmi izlemiştim makinist vardı,buna benzer aklıma şuan gelmiyor ama daha vardı böyle,farklı olma adına birşeyler yapılır ve ortaya böyle şeyler çıkar.
ozanceyhun
ozanceyhun

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Şiddetle kaçının! Hayal kırıklığına uğrarsınız.