Mustafa Dokuyan
1 değerlendirme
18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Kesinlikle zaman kaybı olan ; beğendim diye yazarların da filmden bir halt anlamadıkları için anlamış gibi yapmaları mevzu bahis. Tıpkı ekinler boy vermeden kör buzağı topallamazmış diyen Recep İvedik'i alkışlayan iş dünyası gibi
Filmin cok guzel oldugunu biliyorum ilk 20 dakkasini izledim acayip sıkıldım biliyorum dayansaydim sonunda mutlu olacaktim ama ancak 20. dakkasına kadar dayanabildim cok sıkıcı geldi...
Yaaaa bu filme nasıl 8.7 verdiler anlmadım yahu bence -1 zaten eksi olmadığı için 1 verdim çok kötü bir filmi herkes anladık ayağına yatıyor ama en iyi anladım diyen bile bence birşey anlamamıştır. Hayatımda seyrettiğim en iyi film The Shawshank Redemptiondır gerisi hikaye işte film bu gibi olur.
Ne filmdi ama!!! ben bu filmi izlemiştim makinist vardı,buna benzer aklıma şuan gelmiyor ama daha vardı böyle,farklı olma adına birşeyler yapılır ve ortaya böyle şeyler çıkar.