Cici Babam

Amir Han
Amir Han

26 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Maalesef sınıfta kalan filmlerimiz arasına eklendi. Güldür show ekibi bundan daha iyisini yapabilirdi. Özenilmemiş. Senaryo 6 kişi tarafından yazılmasaymış keşke . Kafalar karışmış. Onur Buldu ve Derya Karadaş'ın mükemmel şiveleri dışında ve birkaç espri haricinde güldürmeyen bir yapım. Televizyon şovları daha eğlenceli.
Murat K.
Murat K.

25 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Sanki birileri;"Çağan Irmak yeşilçam dramı,Güldür Güldür ekibi yeşilçam mizahı..." gibi bir paylaştırma yapmış.Mesaj verme kaygısıyla yanıp tutuşan,birden bire drama birden bire Recep İvedik'e bağlayan,mutlu son olacak diye zorlanan bir senaryo ve oyunculuklar.
TV karşısında bu ekibe gülenlerdenseniz,sevebilirsiniz.İyi seyirler!
sinema
1 ziyaretçi
8 Ocak 2020 tarihinde eklendi
acikcasi pek begendim diyemem kötüde degil ama acikcasi bir daha izlermiyim sanmiyorum yani,yani filmde bazi seyler olmamis
zuhal S.
zuhal S.

23 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Film fragman kadar kötü değil, ama para verip izlemeye değmez. Bence açıp youtube dan güldür güldür izleyebilirsiniz.
Ceyda Bulut
Ceyda Bulut

11 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Anne karakterini Devrim Yakut oynasaydı filmin izlenilebilirliği olabilirdi. Yasemin Baştan bu karalteri oyanayamamış.